lördag 1 november 2014

Har hänt en massa känns de som! 29/10 började Greta "Mamamama-papapapa" med sin underbara lilla röst och babblar på en hel del nu. Hon känns iom det ännu mer "med" nu de senaste dagarna, busig och underbar. Älskar att hänga med och blir sååå glad när man pratar med henne och hon får full fokus ;) Klappar även händerna massor men får inte ifrån sig något ljud än! 

Hon är väldigt nära att ta sig nånstans nu, är fortfarande främst bakåt och runt men nu kan hon förflytta sig även sittande en liten bit, och från sittande till magläge kontrollerat. Igår (31/11) började hon rulla för att kunna följa efter Agnes, så hon rullade runt i hela vardagsrummet.. Haha, får se om hon spinner vidare på det något idag.

Annars har vår lillskrutta varit sjuk för första gången de senaste veckorna. Snorig och hostig, och haft en massa problem med magen. Sömnen nattetid har varit jobbig, hon äter en gång men vaknar mycket och har ofta svårt att somna om utan ligger och babblar och väcker oss andra. Magproblem och snorighet försvann men kom tillbaka efter några dagar och vi tyckte så synd om henne. Idag (1/11) tror vi dock att vi hittat boven i alltihop. Ett litet risgryn nere har kommit upp rejält. Vi får inte titta i Gretas mun överhuvudtaget typ, hon är där med lilltungan direkt och blir vansinnig om vi gör några större kraftansträngningar i ärendet. Idag mitt i ett leende tyckte jag dock att jag såg nåt och när jag stoppade i fingret så mycket riktigt! 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar