fredag 3 augusti 2012

God morgon!

 Morgonens sköna lilla böna med sin älskade messmörsmacka och mjölk som ville sitta på en likadan stol som mamma och pappa idag. 

Hej fina fredag (som känns som måndag eftersom jag jobbar hela helgen, hehe). Idag blev jag väckt av en liten tjej som sa "mamma" med världens sötaste röst och killade mig under foten. Haha! Är riktigt utvilad men känner mig risig ändå... Hade planer på att brassa upp till Näsåker igår för att gå på Urkult och se eldinvigningen följt av Laleh, men har varit krasslig i ett par dagar och ville inte riskera att en kall och sen natt skulle göra det ännu värre... så, istället blev det myskväll och mysmorgon på hemmaplan, känns ganska skönt såhär i efterhand, för annars hade jag nog varit betydligt tröttare nu ;-) 

Vi har just ätit frukost här och ska strax kicka igång dagen. Har en del på "att göra-listan" innan jag brassar till jobbet - men allra först ska vi få vår nya TV-bänk/sideboard på plats. Nu börjar "projekt vardagsrum" här hemma. Hittills har det ganska uteslutande varit "projekt Agnes rum" men där inne börjar vi nu se slutet, bara lite smågrejer som ska fixas!

Ha en fin dag och helg!

1 kommentar: