onsdag 15 augusti 2012

Välkommen in till Agnes...

Idag häftmassade jag fast AGNES-bokstäverna som hon fick i inflyttningspresent av gull-Hanna sist vi sågs. När det var gjort tänkte jag att nu jäklar måste jag få "tummen ur" och fota A´s rum - färdigt eller inte. Så, here we go! (Och aoch vad svårt det är att fota inredning, speciellt med ett fast 35 mm objektiv. Ni får hålla till godo....:-)

Nu råder det ingen tvekan vems rum man entrar från hallen ;-)
Välkommen in!
Lite rörig helhetsbild med små instickande saker här och var. Barbapappamage, nyckelpigsansikte, aprumpa och ett elempentskydd som inte kommit på plats riktigt än.
Hjärtljusslingan ger så fint ljus i sänghimlen och när man tänder den när det är läggdags brukar A säga "Ooooooij"!
Tyget har vi hängt upp för att täcka dörren där bakom, tyckte att tre dörrar var lite för mycket till As rum så vi har helt enkelt stängt för en som vi inte tycker behövs. Ville även ha en mysfåtölj att läsa god natt-sagor i, har inte hittat THE ONE än men lyckligtvis för oss så får vi förvara Saras fåtölj som inte får plats i hennes etta, så den funkar finfint så länge! 
Agnes söta lilla kökssoffa som vi hittade på blocket och har målat vit. Det ska så småning om (när klätterapan i vår dotter lagt sig lite) få sällskap av ett litet bord och små stolar. Lapptäcket har syster Julia gjort. Det har hon sytt till Agnes av bland annat mina bebiskläder + lite nya tyger. Så fint!
 
Små kissar i fönstret som A fått av moster, och på bild nr 2 en närbild av av en lampskärm som momme hittade på loppis.
Åt andra hållet har vi ingången till hallen (där vi "kom ifrån") och dörren till vänster går till vårt sovrum. Lite förvaring av leksaker och böcker har det blivit där. Och Agnes favvo - Stereon. Har ett perfekt dansgolv där framför som vi brukar dansa oss helt svettiga på :-D
Också mitt andra kärleksbarn, KÖKET. Som jag slitit med för att få rosa. Blev jättegulligt. Och bredvid det står Agnes födelsedagspresent. Polisbilen! 
 
Till höger om köket hänger ryggsäcken som Agnes fick av sin morfar&Ella i julklapp och väntar. Den väntar på dagisstarten som närmar sig med stormsteg, bara 1,5 vecka kvar nu. Och imorgon ska vi nog gå dit och hälsa på. Spännande! 
I köket har lite leksaksredskap från IKEA tagit plats, liksom några fina burkar som jag köpte på Gotland när vi var där. Ekar lite tomt än men blir roligare att fylla det när hon förstår mer.
Och sist men inte minst en close up på världens finaste lilla dockvagn, som jag hade när jag var liten. Och min nalle som jag avgudade. Fantastifullt nog hette den Brumma ;-)

Det var Agnes rum. Hoppas på att vi ska komma lika långt med vardagsrummet inom en snar framtid.... Men det går framåt där också, fast inte fullt lika fort. Kostar lite mer grejerna som ska dit in :-/

2 kommentarer:

  1. Du har fotat inredningen jättefint tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Vilket roligt inlägg att läsa! Agnes har verkligen ett jättefint rum! Köket blev ju härligt i rosa. Vi har köpt samma tyg som ni täckt dörren med och det ska bli gardiner till Ellas rum bara jaghinner fixa det.

    SvaraRadera