fredag 24 oktober 2014

Agnes Rosenblad Mlander



Agnes har blivit SÅ duktig på att rita innanför linjerna bara senaste månaden. Hon säger att "min Hanna har lärt mig det"(en större tjej på dagis). Just nu ritar hon mest tjejer med klänningar, slöjor och kronor. Även bokstäver är spännande nu tycker hon och kan skriva sitt eget namn själv, I och O vet hon vad de heter och många andra bokstäver om man säger "Mathildas bokstav" eller "Saras bokstav" t ex. 

Just nu är Agnes inne i en rätt jobbig period då hon knappt äter någon mat, hon är som så rastlös och vill man att hon ska få i sig något alls måste man nästan mata henne... Och tjat tjat tjat blir det vid varje måltid (jo man är rätt less på sin egen röst) och rätt ofta över huvudtaget..... Snark.

Men annars är hon sådär underbar att jag nästan får en klump i magen. När hon hjälper till att mata Greta så berömmer hon henne hela tiden när hon äter "Bra gumman!" och blåser på maten och säger att det var varmt (även om det är banan, haha)... 

Hon älskar att vara på dagis och jublar när det är dagisdags. På kvällarna vill hon ha kvällsmys och då ska man tända ljus, kolla på barnfilm och äta kvällsmat.

Ja vad mer... Hon var idag besviken över att vi inte givit henne namnet Rosenblad. Men annars är de gött!

Over and Out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar