måndag 3 oktober 2016

Pärlor och klagosång


 God morgon, höll jag på att säga, fast klockan är 12:30 redan... hehe. Emil jobbar kväll så jag och lillen låg och sov länge på morgonen idag, efter en rent ut sagt för j*klig natt. Axel har varit helt ifrån sig och skrikigt, småätit (vad som känns som) hundra gånger och endast kunnat sova om vi vyssjat honom i famnen. Ja, helt vidrigt helt enkelt och som grädden på moset har jag nu ont i både hals och öron, buhuhuuuu! Därmed blir det en väldigt lugn dag för mig idag. Tjejerna hostar och snorar båda två de också, så medan Emil är ute på vagnpromenad så passar vi på att ha en väldigt lugn stund med pyssel på hög nivå i vårt pärlbelamrade kök.


Det är väldigt roligt att vår yngsta dotter som alltid varit lite av ett yrväder också har blivit en riktig pysseltjej precis som sin storasyster. Det pusslas, pärlas och ritas mest hela tiden. Ute strålar solen likt tidigare dagar och även om vi inte kör en utedag idag så njuter vi av våra nytvättade fönster som får solen att stråla lite extra ;-)


Ska försöka orka oss ut till sandlådan lite i eftermiddag när Emil åkt till jobbet iallafall, så vi åtminstone får andas lite frisk luft. Men det är upp till lillprinsen hur sugen han är på det, familjens nya och självutnämnda boss helt enkelt. Det där med att nr 3 bara får "hänga med" stämmer INTE in här hemma än så länge, puh!

Host och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar