söndag 30 juni 2013

Härlig lördag

Hej soliga söndag!

Hoppas ni haft, och har, en härlig helg! Igår hade vi full fart hela dagen, en massa shopping på Birsta, både till hemmet och en massa kläder till hela familjen! ÄVEN mamman och pappan här hemma alltså (!!!) Brukar annars ha en tendens att mest bli till den där lilla.... ;-) När vi kom hem svängde vi ihop en trerätters också kom våra kära "nästangrannar" Therese och Mattias över. Det lektes och busades, surrades och efter middagen blev det ett några timmars långt bad. Såg definitivt ut som russin efter det kan jag lova! Himla härlig kväll helt enkelt, och kan väl erkänna att man är lite trött idag.

Therese, Mattias och Emil
Lillgumman som inte tyckte det var någon vits att äta middag denna kväll. Hon kom förbi då och då, åt en tugga kött och drack lite "dåla"... :P Och gav pappa en puss. (Mamma=jag är mest "bum" nu förtiden)
Lilla fröken "jag går helst omkring och äter/dricker för jag kan absolut inte sitta still på rumpan och göra det".... På sista bilden påväg in i sitt senaste tillskott, ett tält med en öppning så det blir som en affär.
 
Min lilja har äntligen slagit ut!


En fin kväll var det!
Det var galet skönt med ett varmt bad för vi satt ute och nästan frös ett tag för det var inte den allra varmaste kvällen. Ja, och här får ni se "andra sidan" av uteplatsen, hihi. Ratbord- och stolar som bara står där borta och väntar på att kastas, samt en sandhög som så småningom ska resultera i en sandlåda.... och där den ligger ska det bli ytterligare ett litet däck och ett vind/insynsskydd bakom badet.
Satt i badet ända till kl 1 så det hann bli riktigt mörkt, så mysigt med tända ljus då!
:D

Nej, dags att fånga även denna söndag. Emil jobbar ett par timmar nu på förmiddagen men det ser soligt och fint ut ute så förhoppningsvis kan vi göra någon härlig utflykt idag också. Är sugen att åka ut till havet :) We´ll see... Hej hopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar