söndag 28 december 2014

Weekend

Vi har i helgen haft en såå mysig weekend på Vinliden eat and relax, dvs pappa och Ellas hus upp i Vinliden ;) Vi åkte upp i fredags, stannade på leklandet i Lycksele och fortsatte sedan till Vinliden där vi blev bjudna på massor av snö och underbar grytmiddag. Det är så lugnt, fint och stämningsfullt där uppe.


På lördagen blev det promenad på knastrande vägar i strålande sol och otroligt vinterlandskap med pappa, Greta och Gurra innan vi åter åkte in till Lycksele för att gå på djurparken och träffa tomten! Vi passade även på stt titta på djur, fika och åka häst och släde. Så mysigt! Agnes pratade med tomten, på frågan var vi bodde svarade hon "ett rätt hus i Sverige" och hon meddelade även att hon hade en lillasyster som heter Greta och är bebis, och som är jättebusig och bara tar Agnes grejer! Tomten tig sig tid att lyssna och läsa listan som Agnes skrivit mycket noggrant så tummen upp för det, väl värt den lilla väntan som blev. Och åka höst och släde i full fart var också väldigt kul!


Idag bar det av hemåt igen. Och väl hemma var det bara att svida om och gå en gata upp för lilla julafton med våra favorit-TTT. Blev bjudna på supergott julbord också fick barnen julklappar! Så glada över våra fina vänner <3















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar