lördag 7 juni 2014

Ett stycke hand

Säg hej till tjejen som just hittat sina händer. Oj så goda de är! Och här om dagen såg vi en antydan till att hon försökte sträcka handen efter ett föremål! Lillgosgretis börjar bli stor... 8 veckor i onsdags. 

Greta som just börjat använda stk 62!!! Samma som Agnes hade den här tiden för tre år sedan... (då hon var en månad äldre än Greta nu) Här är Greta iaf så sjukt söt i en massa presenter: Agnes gamla hatt, söt spetsbody från Daniel och Emelie, brallor av momme och CO och Gretas första skor som hon fått av Simon och Johanna. GOSBEBIS!!! 

Annars flyter allt på bra. Hon bestämde sig för att helt rata amningen förra veckan och trots att det högg i hjärtat på mig  och kändes som ett misslyckande så har vi nu kommit in i ersättningslunket som ju har många fördelar även det. Vi har en mätt, glad och nöjd bebis som är helt underbar. Älskar att kommunicera med att sträcka ut tungan och säga agi, tycker om att hänga i bärselen och vaknar två gånger per natt för matning. 8Hade dock två underbara nätter i Vinliden då hon endast åt en gång vid 6 och sen sov vidare.)

Greta kallas inte så ofta för just Greta, utan oftast blir det Lillgosgretis (som förkortas till lillgos eller bara gos) eller Lillbusgretis (lillbus) vilket är storasysters påhitt. Hon verkar ha funnit sig tillrätta i familjen och låter oss alla veta om hon är missnöjd ;-) Nu är de svårt att föreställa sig ett liv utan lillgos, herregud va vi älskar henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar