fredag 10 april 2015

Greta 1 år!

 

Den här lilla terrorbebisen går inte att missa. Hon hörs, om man säger så. Har helt bytt ut krypet mot att gå nu och har blivit en liten illbatting på sistone tycker jag. Biter Agnes i rumpan efter kvällsbaden (tror hon tycker salvan smakar gott) och kan göra ett och annat tjuvnyp på en emellanåt. Säger högljutt ifrån till Agnes om hon tar något från henne som hon inte vill lämna ifrån sig samt om Agnes sitter på "hennes" plats i mitt knä. Ja, det där knät vill hon gärna sitta i och leka eller läsa. På golvet alltså, Hon är så himla rolig nu, pekar på det hon vill, härmar hunden, ankan, kossan och emellanåt även hästen. Hon är väldigt förtjust i djur och kan titta på den länge. "Vovvar" har hon ju många runt omkring sig och vill gärna fram, luta ner huvudet i deras höjd och säga VOVVOV och klappa/krama/pussa. Hon älskar dockor som hon kramar, bär runt och drar i vagnen samt att pyssla med att stoppa ner saker eller trä på saker.

Så himla rolig tid nu när hon börjat gå ordentligt och det torkar upp ute så man kan upptäcka den världen också med lekparksbesök och små promenader.

Nej hörrni, nu ska jag slita mig från datorn. Ska försöka få iväg ett inlägg om hennes födelsedag som ägde rum igår lite senare också :) Gäller att spotta ur sig inlägg när man är på humör och har tid, för tycker det är så roligt att gå tillbaka och läsa. Och för att inte tala om hur användbart det är när man ska skriva i den där Första år-boken ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar