söndag 12 april 2015

Kalas

 
Dagens kalaspingla i födelsedagstunika från Thea med familj. Så fin!

I vanlig ordning blir det kalasandet i dagarna flera när man har flera (och stora) familjer. Igår hade vi en liten paus över dagen och var ute i pappa och Ellas stuga vid havet och hade det härligt i solen innan vi kom hem (alldeles för sent) och fixade middag tills Emils syskon med familjer kom och grattade Greta och käkade med oss. Var tyvärr för stressad för att komma ihåg kameran igår men det var så mysigt, barnen kunde gå ut efter maten då de fortfarande var alldeles ljust och härligt! 

Idag kom Ludde och Maria och fikade och grattade Gretis och sen var det mamma och CO. som kom på kalas. Gretis fortsätter njuta av kalasandet och går runt och babblar, skrattar och busar mest hela tiden. Det känns som att hon blivit så stor bara de senaste dagarna. Kan härma både vovven, kossan, ankan och hästen. När man säger åt henne att ta ut tutten(NAPPEN) gör hon det och ger en den samt backar så försiktigt ner ur soffan. Vår duktiga tjej!

Ena halvan av min kära familj var här och firade idag! Saknade dock Sara och Daniel :-)
Greta är så rolig, för varje gång Agnes sitter i mitt knä ska absolut hon göra det också. Och liksom buffa undan Agnes så A blir sur, och G blir sur för att hon inte kan flytta Agnes osv. Haha, syskonkärlek ;) På denna bild kunde de samsas dock :-)  

Jag och Agnes bakade tårta, denna dag var det dock en hederlig fullständigt onyttig variant som Greta inte fick ta del av, stackars födelsedagsbarn ;-P Emil hittade ett väldigt passande tårtljus med en apa, perfekt eftersom Gretas älskade snuttis är just en apa :-) Något annat G älskar är för övrigt hundar. Det blir liksom mer för varje dag. Hon följer efter Yoshie hela tiden och säger VOFFVOFF, vill klappa, kramas och pussas. 
Agnes fick assistera när det var dags att blåsa ut ljuset :-) Kuuul tyckte Greta, som är fullt upptagen med att smälla i sig hennes fika för dagen: Hallon med grädde. Mums.
Gullflickorna mina! 
Haha, Greta fick fria (klet)tyglar dagen till ära och hade hallon och grädde överallt. Framförallt i öronen, det var bums i badet när hon var klar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar