söndag 29 november 2015

Första advent


 
"Nu är det jul här i vårt hus.."


Hej igen! Nu blev det sådär tyst här inne på lilla bloggen igen... Har varit så mycket både hemma och på jobbet men nu är det plötsligt på topp...:-) (Om man nu kan kalla det så med tanke på hur det ser ut runt om i världen, snyft!) 

Har fått en ny tjänst fast med samma arbetsgivare och har inskolning med en duktig sjuksköterska framför mig, samt lite utbildningar och så - känner mig riktigt pepp! Lägg där till att julen är här, första advent idag, och vi har tillbringat den med min familj med både brunch och eftermiddagsfika. Samt en liten sväng på skyltsöndagen där Agnes fick ansiktsmålning och vi tittade på Luciatåg i regnet.... Energipåfyllning deluxe och 0 söndagsångest!

.... Något som inte är fullt lika frid och fröjd är att bänkskivan till köket är försenad och kommer ett par dagar innan julafton istället för 1,5  vecka innan som var planen. Men hänger inte alltför mycket läpp, det är bara materiella ting, och annars har vi fått det riktigt fint hemma nu! Hallen är klar med golvvärme och klinkers, ny inredning (får bränna av nån bild när även lite piff är på plats) och i veckan ska Emil börja riva ut det sista av gamla köket. Mest av allt är jag dock så himla glad för min fina familj. Får så ont i hjärtat att höra om hur människor och barn far illa och försöker uppskatta det man har och krama om dom lite extra. Lite väl mycket enligt vissa, hehe. Så typiska bilder här nedanför - Agnes som alltid ställer upp och Gretis som gör största möjliga motstånd när något inte är som hon vill. Båda egenskaperna bra på sitt sätt, och förhoppningsvis kan dom ge och ta, och lära lite av varandra under årens lopp ;-)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar