torsdag 18 augusti 2016

Första badet

Ja nu är det mycket första, första och första :-) Igår, på 2-veckors-dagen, fick pluppisen sitt första bad. Har bävat lite för detta detta då jag minns det som lite "skrik och panik" men den här killen lutade sig tillbaka och verkade tycka det var riktigt härligt... :-) 


Och efteråt fick man på sig pyjamasen som en gång klädde lillastorasyster Greta, och komma upp i pappsens famn.


Därefter var det en liten pojke som sov riktigt gott under natten.


Annars har vi hittills klarat av några första promenader, första utflykten, första vägningen på BVC och första smakportionen. Hehe skämt och sido på det sista, men i takten som dagarna springer iväg i lär vi väl snart vara där! Huh. Också har vi fått en massa fina besök förstås - kära vänner och familjemedlemmar som hälsat välkommen till världen med SÅ fina presenter (han kommer vara den mest välklädda killen i stan)  och till och med jag blev överraskad och bjuden på middag och "mama-shower" :-D Lyx!

Men vi njuter av vår lilla bebis allihop. Han hänger liksom bara med, gör inte så mycket väsen av sig (så länge man får mat och bli buren när så önskas - annars tas mistluren till) och luktar bara ljuvligt bebis-gott. Tjejerna är så fina med honom och Agnes kan inte sluta konstatera hur mycket hon tycker om honom precis hela tiden, hehe. "Det är ett nytt liv nu, ett mycket bättre liv.. för nu har vi en lillebror här".  Vi kan bara instämma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar