fredag 26 augusti 2016

Mannaminne


Hej hopp fredag! 

Denna vecka har vi börjat komma in lite mer i allt känns det som, vi har börjat lära känna lillebror och vågat ge oss ut på lite turer. Både roligt (för vi hade många grejer på vår "to do-list" som vi inte hunnit med i sommar) men samtidigt lite läskigt att komma ur sin bekvämlighetszon hemma i trygga soffan.... Men, vi var väl mer eller mindre tvungna att börja aktivera oss lite mer - för våra kära döttrar höll på att gå oss på nerverna i vår lugna hemma-miljö med allt bråk, hehe.... suck. Jaja, sova får man väl göra i graven eller nåt ;-)

Med facit i hand har det iallafall varit jättekul att komma ut lite mer igen. Vi har hunnit med en tur till Norrfällsviken, shopping och lekparkshäng i Ö-vik, jag och lillen tog bilen till Härnösand en dag för att hälsa på en vän och som dessa bilder skvallrar om var vi på mysiga Mannaminne en dag. Tjejerna tycker det är så kul att utforska området (nästa år får vi ta en heldag och gå in i alla hus och kolla också!) och dom har jättegod mat.


Pannkaka och hamburgare stod på vår lunch-meny denna dag, och lillebror sover sig mest igenom våra turer med undantag för matintag. Han börjar trivas allt bättre i vagnen och även i bilen har det än så länge gott tipptopp.


Spännande och fina grejer, och hade Agnes och Greta fått bestämma hade de kunnat tillbringa många timmar här, men just denna dag skulle vi fortsätta vidare men lite hann de  utforska på denna museianläggning som Anders Åberg ligger bakom, innan vi fortsatte vidare på äventyr :-)



Och avslutar detta inlägg gör vi med ett stycke bus-loppa som på sistone alltmer fått för sig att hon inte vill vara med på bild (blandat med att flina upp sig och säga "FIIIIIS" =cheese). Gick sådär för henne att gömma sig denna gång, tur hon inte blev alltför arg över att jag inte följde hennes önskan....

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar