torsdag 29 september 2016

8 veckor


Hej hej, hemskt mycket hej! Har som vanligt svårt att hinna med min "kära blogg" så därför har det ekat tomt ett tag. Anledningen är väl helt enkelt att det tar sin tid att ta hand om tre barn ;-) Speciellt när man har ett spädbarn med väldigt ont i magen som kräver att bli buren hela tiden, samt har använt sina röstresurser rätt rejält för att påvisa detta och dessutom äter ca varannan timme nätterna igenom. Jag är helt enkelt TRÖTT så det sjunger om det, men med tanke på hur fort tiden går så är detta snart ett minne blott. Man får tänka bort tröttheten, dricka kaffe och försöka leva på med lite bomull i hjärnan...

Har sedan sist hunnit med att sluta äta mjölkprodukter för att se om vi får någon fason på lillens mage och det har faktiskt hjälpt. Vi har sedan dess fått en ny kille här hemma, en som ler stooort åt oss och inte bara är missnöjd hela tiden - även om jag kanske inte skulle kalla honom för den allra nöjdaste bebisen. Fortfarande krånglar magen en del och det märks väl på honom när han har det besvärligt. Men, vi kämpar på. Minifom, sempers magdroppar och som sagt - inga mjölkprodukter. Vips så har han blivit tre månader och förhoppningsvis har tarmarna då hunnit mogna till sig lite mer. Idag fyller han 8 veckor och har känts ännu vaknare än tidigare, han fixerar sedan länge blicken och man riktigt ser hur han försöker styra händerna mot föremål även om det inte direkt ger resultat ännu.

Annars rullar allting på, tjejerna på förskola 15 timmar/v och Emil jobbar. På fritiden rensar och rensar vi, försöker strukturera upp här i vårt lilla hus för att få plats allihop. Har projekt som att byta ytterdörr och "frissa till" vårt terrakottafärgade badrum på billigaste sätt på agendan. På fredag börjar föräldragruppen och inom några veckor börjar Agnes i både hockey och handboll. Också börjar det dra ihop sig för att planera lite halloween-kalas. Ja, vi har en massa kul framför oss!

Liver flyter på helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar