fredag 2 september 2016

Hösten är kommen!

Hej!

Ja, nu är septembermånad kommen och därmed är väl sommaren officiellt över och hösten här. Emil började igår att jobba och jag var hemma själv med min supertrio hela dagen för första gången. Det gick finfint och vi hann både vara påklädda och borstade, få i oss alla mål mat, göra hushållssysslorna och ta oss ut på lekparken.... detta gav jag mig själv en high five för, och konstaterade att det kommer vara semester när tjejerna börjar på dagis så smått nästa vecka... men även att det kommer bli dökul att ha dom hemma måndagar och fredagar :-)

Men på tal om semester.... blev ju inte alltför många längre turer för oss denna sommar. Vågade oss inte iväg nå långt när BF närmade sig, tur då att vi har så många pärlor nära till hands runtomkring oss. En resa vi dock tog oss iväg på, i början av Emils semester, var Furuvik - för tredje året i rad. Lagom avstånd, djur, karuseller, äventyrsbad, "Amazon-floden" och även andra roliga utflyktsmål runt Gävle-trakten. Vi bodde på hotell inne i Gävle, gick på bio (Gretas första), shoppade lite, åt på restaurang och hade en heldag på Furuvik.

Fina minnen att spara. Och förhoppningsvis kan vi ta oss på en liten höstresa när tid och lust faller på :-) Älskar att komma iväg med vår lilla familj och bara ha massa tid för varandra.




Dagens höjdpunkt för Agnes var när vi träffade våra grannar hemifrån och Agnes och Lilly kunde åka karuseller tillsammans:
...Och Emils höjdpunkt var när han klämde ner sig i denna karusell och istället för att ta "vuxenplatsen" som Agnes sitter på klämma ner sig i ett barnsäte, hehe

En annan av Emils höjdpunkter var denna karusell. Vi sa på skämt till Agnes att hon kanske ville åka den (hon brukar vara jätteförsiktig med karuseller) JA sa hon och Emil blev blek. Dock tyckte han med facit i hand inte den var nå farlig, blir värre när man måste åka fritt fall och nå snurrande skepp och grejer, gulp!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar