onsdag 24 april 2013

Världens finaste prinsessor!

Hej bloggen!

Long time no see, har legat "döende" i halsfluss senaste tiden och knappt kunnat lyfta ett finger, därav extra lång frånvaro. Efter besök hos doktorn och lite härligt antibiotika så är jag nu sakta men säkert påväg tillbaka.. 


Prinsessan Agnes!

Innan jag blev sjuk så hann jag dock njuta av helgen lite, på lördagen var jag bara lite krasslig och åkte till Sollefteå med Agnes, mamma, Ville och Philip. Gick i lite affärer, lunchade och fikade. Mitt mission var att handla lite baskläder till Agnes men det första som inhandlades var istället en chockrosa prinsessklänning med tyll och vingar, haha! Agnes var väldigt lycklig och satt i vagnen med ett fast grepp om klänningen och när Ville närmade sig sa hon bara "Nej, popp, Ville inte ha. Aaaagnes." :-D Sen dess vill Agnes helst hela tiden ha på sig sin sess-kjol, samt finskor, också ska hon dansa järnet på sitt rum. Agnes har även på dagis fallit för en rosa tyllkjol som hon ooofta har på sig när man kommer och hämtar henne, matchat med ett riktigt trollruffs - det är Agnes i ett nötskal det! :-)


På lördagkvällen hade vi grillkväll med Nicke, Elin och Vera som kom hit. Agnes och Vera lekte så fint hela kvällen och Agnes tjöt av lycka när Vera kom hit. Efter middagen tyckte Agnes att Vera också skulle vara prinsessa och letade fram sin guldtyllkjol som Vera absolut skulle ha, också hade dom en riktig dansuppvisning för oss som slutade med en hög på golvet. Haha, man kunde verkligen tänka sig in i framtiden, om sisådär fyra-fem år när dom står där och ska ha uppträdanden :-D Underbara barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar