lördag 13 juli 2013

Frösö ZOO

Hej hopp, igår var sommaren tillbaka igen och vi njöt i fulla drag! Det var dags för FRÖSÖ ZOO och Agnes var superlycklig för där skulle hon titta på tigrar, hästar och åka karusell. Vilket hon även fick, oj oj oj så kul! Själv var jag dock lite skakad efter att ha sett världens största äckelormar... bakom glas visserligen, men alldeles för nära för min smak ;-)

I-landsproblemet som vi har här är att vi aldrig vet när Agnes ska hinna sova middag utan att missa allt kul ;-P Igår somnade hon i bilen efter ZOO:t så då fick hon sova kvar där ett tag medan jag och Emil slog ner våra rumpor i några sköna solstolar och tog en kaffe till finfin utsikt. När hon vaknade brassade vi iväg och handlade och sen tillbringades kvällen vid våra stugor med grillat till middag. Agnes är inne i en period nu då hon bara sticker iväg utan att säga ett ljud, är nästan så hon smyger för att komma bakom en knut och väl där rusar hon iväg för att hinna så långt bort som möjligt innan någon upptäcker henne... Lite småjobbigt tycker dessa föräldrar som inte kan släppa henne med blicken en sekund utan att hon hinner försvinna, och snabb har hon blivit också.....

Tack tack!
Exalterade ungar tittar på hästar! Också jag och min lilla apunge som helst vill bli buren denna helg.

Hönorna tog till löpet och rusade mot oss när dom såg att vi tittade på dem. Älskar dom!

Björnen nog sig en tupplur!

Bambi fick smaka lite gräs.

Nathalie och hennes fanclub till höger;-)

Wiiiiie!


Hästkarusell!

Nellie och Agnes tog en tur med en jåsa bil ;-)
När de andra tog en tur på stan stannade vi till vid en fin utsiktsplats och lät Agnes sova i lugn och ro...
.... vilket dock inte blev alltförlänge, och då är det klart man måste få en gjön glass (Agnes favvo).

Vår fina underbara unge (som inte var ett dugg intresserad av att stå och poosa för mammas kamera framför den fina utsikten);-)

Å HOPP!
...Till världens bästa pappa!

Finaste ungarna tar ett dropp utanför stugorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar