torsdag 25 juli 2013

Svensk sommar när den är som bäst

Kikar in för ett hej mitt i helt UNDERBARA sommardagar. Har varit i stugan sedan några dagar tillbaka och det har varit så underbart varmt, lugnt, avkopplande och typ inte ett moln så långt ögat kan nå! Känns som att vi mest har varit ute till sjöss... Kvällstur med fika i Emils brors fina träbåt, badutflykt till kärleksudden med vänner, fiske och bara lite fin-åk... båtlivet har sedan varvats med solstolen eller badet, alternativt matbordet med god mat. Detta är verkligen semester när den är som allra bäst! Det man jobbar för resten av året som Ludde så fint uttryckte det ;-)

Liten tjej som är redo för båttur i tisdagskväll!
Ceasar och farfar
Var en sååå vacker kväll
Världens bästa Emil
Många båtar ute en kväll som denna!
Agnes och farmor <3
Nästa dag var åter en fantastisk solig dag! Så vi packade ner allt ätbart man kan tänka sig typ, hehe, och hämtade upp Maria, Ludde och Carro med båten för att åka på badutflykt vid Kärleksudden.
Förbi Högakustenbron bar det..
Framme!
Solade och badade hela dagen..
Och Agnes byggde ett sandslott, aaalldeles själv....;)
Agnes och hennes favvo - Ludde, under en blåsig tur tillbaka mot stugan!
Och idag var YTTERLIGARE en sådan där grym dag som började med att man kunde sitta och dricka morgonkaffet ute i en brassestol till ljudet av vågornas kluckande och fåglarnas kvitter, alldeles spegelblankt på vattnet och tyst i övrigt. Sen åkte vi ut på en båttur innan vi kom hem och fortsatte med vårt glassande... Det jobbigaste vi gjort idag var typ att ta sig från solstolen till badet;) Helt underbart!
Glad liten tjej som fått fika mitt ute på vattnet!
Och en minst lika nöjd större tjej.... ;)

Nu är vi iallafall hemma på vår gata igen. Har hunnit vattna och frissa till blommorna som bränns sönder direkt på vår stekheta baksida. Grillkväll väntar tillsammans med lillebror Ville som ska sova här inatt, och vi hoppas nästan att solen går lite i moln för vi har inte hunnit införskaffa någon markis till vår uteplats ännu, och det är nästan olidligt varmt.... Ja, I-landsproblem som ni hör ;-) Nu ska jag kila, ha det bra tills vi hörs nästa gång! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar