söndag 21 juli 2013

Home sweet home

Två lyckliga ungar på Solviksbadet igår ... denna dag har inte varit fullt lika kul.

Äntligen hemma! Efter 5 dagar hemifrån var det sååå skönt att komma fram efter en hel dag på resande fot. Agnes sov bara i en timme på hela vägen och var så fruktansvärt rastlös. Satt mest och skrek "Jag kan inte sitta fast" och drog i bältena. Blev några stopp och när vi passerade Älandsbro svängde vi in till Sara och Daniel i alldeles lagom tid för att bli bjuden på en spontan middag... Perfekt ;-) Nu är vi iallafall hemma och Emil håller på att lägga lillan och själv har jag slängt in en tvätt och packat upp lite. 

Åh vilka härliga dagar vi haft i Stockholm. Vår sista heldag styrde vi kosan mot Solviksbadet där vi badade, solade och åt lunch. Agnes och Elias sprang längst vattenbrynet och skrek glädjetjut och kastade sand i vattnet jag vet inte hur länge, innan det till sist var baddags. Agnes kastar sig numera bokstavligen ut i vattnet men denna gång glömde hon att hon inte hade armpuffarna på så det blev ett riktigt dyk med hela lilla tjejen under vattnet. Lite läskigt var det men sen skrattade hon och sa "Agnes dyka ner!". Efter badet var det två frusna barn som satt hopkurade i våra knän invirade i handdukar och filtar och det var längesen Agnes hade ron att sitta still i knät så länge... Jag njööööt ;-) På kvällen hade vi en fantastisk grillbuffé med såå mycket god mat tillsammans med Felicia och Vasses grannar som även de hade en dotter i Agnes ålder. Oj vad kul både vi och barnen hade hela kvällen. Det blev ganska sent, så på slutet var de små så trötta så de höll varandra i händerna och dansade runt och ramlade ihop i skratthögar hela tiden, härligt övertrötta! Och hela kalaset avslutades med att gosiga lilla Matheo somnade i min famn. Åh, gosigaste lilla killen <3


Tokisar! 
Färdigbadade, uppvärmda och nyfikade!
Felicia och Matheo 
Tokungarna sprang, sprang och sprang... fram och tillbaka. Och tjööööt. Vad är det med barn och skrika?! 
Vilade lite vid ingången!
Matheo var med under hela kvällen och snackade och var med i alla samtalsämnen!
Haha, tokarna igen. Dom var så roliga igår så vi fick många skratt åt dem. De hittade en stor buske som de lekte i länge länge, och när de kom ut var de alla alldeles ruffsiga, skitiga och lyckliga. Vilket äventyr! 
Lilla myskillen! Nu får du inte växa så himla fort tills nästa gång vi ses ;-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar