måndag 17 april 2017

En långfredag som var allt annat än långsam

HalliHallå!

Nu sjunger påskhelgen på sista versen, imorgon ska Emil tillbaks till jobbet igen som vanligt... men vi andra i familjen drar ut på det lite mer och kör påsklov veckan ut :-)

Påskhelgen fortsatte i full fart så jag har inte ens hunnit ägna datorn en tanke. Långfredagen "ska" väl vara tråkig och inte innehålla alltför mycket men det tog vi inte fasta på ;-) Istället hade Greta sitt efterlängtade kalas för sina små kompisar. Vi hade fullt hus av ett gäng barn, och ett ännu större gäng vuxna, haha! Det blev med andra ord ett kul kalas för såväl de små som stora i denna familj. 


Världens bästa Greta var förstås kittad som favoriten Anna, hon hade både örhängen, nagellack och finskor.. lillgumman var så noga med allt. Och självklart var Triple Trouble samlade ;-)


Ännu mer paket, som öppnades andaktsfullt! Och hon blev återigen så glad för allt. :-)


Det var självklart en Anna-tårta som gällde för Greta. Denna blev enorm och Greta var mycket nöjd med att Anna hade en "jååååsa dinning". Jag och Emil high-five:ade, vi är verkligen ett tårt-makar-team. Jag kläcker idéer. tar reda på hur det genomförs och sätter igång.... tills mitt dåliga tålamod sätter stopp och jag får lämna över till Emil i dessa kritiska lägen som alltid gör det med bravur ;-) Ja, detta gäller förstås inte bara i tårt-tillverkning övermånga av våra upptåg i livet! <3 


Efter att barnen fikat var det leek lek och lek för dem medan vi vuxna fick sätta oss på ändorna ett tag. :-) Greta hade beställt både dansstopp och hundbensleken men det glömde vi helt bort, vi kom i sista sekund på att vi måste hinna med en fiskedamm innan det var dags för kalasgästerna att vinka hejdå! Och lika bra var det, vi hade nämligen lagt ner tutor i kalaspåsarna (på begäran av nybliven treåring, heheh..... det ringde rätt bra i öronen där på slutet);-)


För den här lilla killen låssnade dagen till ära krypandet ordentligt, han började liksom förstå sina möjligheter om vi säger så ;-)


Efter kalaset tog vi en lugn kväll med hämt-pizza och äggmålning innan vi tog kväll och laddade för den stundande påskaftonen. Den stora frågan var; Skulle påskharen lämna några ägg?! 

To be continued ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar