tisdag 9 maj 2017

Hej Maj!

Hej!

Oj vad dagarna sprungit fram på sistone.. Jag har inte alls haft tid med bloggen tyvärr. En massa roliga grejer har vi istället haft för oss, och det där med sömn på dagen tycker Axel inte är så värst kul längre. Hrms.... Datatiden minskar därmed avsevärt ;-P Jag har dessutom haft häcken full eftersom vi planerat för en av mina äldsta vänners möhippa. Vi har haft tjejkvällar, planeringsmöten, pysslat grejer osv... :-D 

Vi har även odlat - solrosor, luktärtor och blåklint. Agnes fick detta i födelsedagspresent och det spirar i de små växthusen för fullt just nu. :-)


Sen har vi ju äntligen fått lite vår även här hemma i norr så jag och barnen har varit ute och ränt en hel del på eftermiddagarna/kvällarna när Emil jobbat. Eller bara hängt i trädgården till sent. Ätit mellis ute, gungat, lekt i lekstugan eller gjort sandkakor. Underbart med försmak av sommaren, även om det i detta nu är svinkallt och snöflingor singlar ner lite då och då... ;-) 

Måste även berätta om vår älskade Agnes. Hon blivit så himla stor sedan sist vi hördes. Hon har varit och hälsat på på sin skola, har tagit hål i öronen och nästa vecka drar knatte-fotbollen igång. Hon fick häromdagen sina första fotbollsskor och vill nu spela fotboll mest hela tiden... - Såå himla kul tycker denna fotbollsälskande mamman :-) Hon har även blivit jätteduktig på att skriva, och skriver massor av dagboksanteckningar och brev till oss alla... men det allra roligaste är att läsningen äntligen har lossnat! Heja heja, vi är så stolta över dig <3

Lökarna jag och Greta satte förrförra hösten har nu till sist givit några små krokusar nedanför äppelträdet <3

Men, nu väntar ett par veckor av lite lugn och förhoppningsvis kommer snart den riktiga våren. Har röda dagar här och var framför oss, och den 27:e åker vi utomlands i en vecka. Tjejerna har fått världens gulligaste resväskor inför resan, Axel har fått sitt allra första pass och jag och Agnes har förnyat våra. Är väl bäst att påbörja en packlista snarast, blir en del packning när man är en familj på fem varav en bebis, heeee heeee (nervöst skratt).

Nej, nu ska jag börja förbereda middagen. Axel sover ute i vagnen (hurra) och Emil och tjejerna kommer strax från jobb och föris. Ikväll har Greta gympaavslutning och det ska bli så kul att se vår mellangumma. Hon utvecklas mycket motoriskt nu; Hoppas, klättrar och springer fort-fort, så det blir verkligen en hel del rammel och olyckor men det är häftigt att se hur hon sakta men säkert tar mer kommando över sin kropp. 

Ha det gott så hörs vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar