måndag 12 november 2012

Spännande dagar.

Hej Söndagkväll... eller, det har visst redan hunnit bli måndag. Hur som helst så är äntligen denna jobbhelg till ända, en helg som varit riktigt bra måste jag säga. Och imorgon är jag ledig så ingen söndags/måndags-ångest här inte ;-) Imorgon när vi sovit ut och ätit frukost i lugn och ro ska jag och min lilla skrutta brumma norrut som vanligt. Emil åker till Stockholm och själv ska jag upp på.... *dam dam dam* Arbetsintervju! Spännande värre men har inte alltför stora förhoppningar än så länge... Vågar liksom inte hoppas på för mycket, men håll gärna en tumme eller två! Tisdagen bjuder på något om möjligt ännu mer spännande, men den historien förtäljer jag då istället.

Annars har ju dagen som passerat varit alla pappors dag! Jag och Agnes är himlarns lyckligt lottade som har dom bästa papporna i våra liv. Agnes pappa, min pappa, Emils pappa, PM... Ja, vi har det bra helt enkelt. Hurra för alla pappor där ute!

Nej, nu ska jag ta och krypa ner hos mina älsklingar i dom nybytta lakanen (mmmmm, lovely!) Galet att klockan är över tolv och jag sitter här ensam uppe. Jag har blivit så himla mycket piggare sedan jag började äta D-vitamin som jag fick av mamma. Börjar nästan fundera på om det verkligen bara var vitaminer i dom där, haha, men det får vi väl hoppas. Skönt att ha lite extra energi igen, för det tar faktiskt på att ha ett krävande heltidsjobb, ett hem och en liten (blivande) 2-åring med trots så det står härliga till ibland. 



1 kommentar:

  1. Spännande med D-vitamin! Det borde man kanske testa! Vad har du för sort!? Håller tummarna för lyckad arbetsintervju! Kramar

    SvaraRadera