lördag 9 mars 2013

Agnes 2 år!

Hipp hipp hurra för vår älskade Agnes som fyllde två år i måndags!


Tänk vad tiden går, att vi redan har en 2-åring här hemma. En 2-åring som pratar, pratar och pratar. En otroligt underbar, snäll, omtänksam, rolig och galen 2-åring! Oj vad jag såg fram emot hennes födelsedag, ännu mer än min egen faktiskt...och ni som känner mig vet hur mycket jag ser fram emot min egen, så då kan ni ju tänka er...;-) Ställde klockan för att hinna upp i tid, men ändå så vaknade den lilla rackaren typ en sekund innan vi sjungande gick in till henne. Gråten byttes ut i en förvånad min och när hon upptäckte tiger-yoghurten och hallonen på frukostbrickan och paketen i pappas famn var det ren och skär glädje!

Älskade lilla ruffs-skruttan fick frukost och paket på sängen. "Oooooojjjj"... säger hon på sista bilden :)

Sen var det lek, lek och lek med nya presenterna. Också lite bak på det. Skulle få finbesök på kvällen och då Agnes fått bästa bakförklädet av Daniel och Emelie så var det klart att hon skulle hjälpa till att baka. Eller vara smakråd snarare, haha, lilla gottegrisen ;)

Agnes favorit av alla presenterna hon fick av oss - Pippi, Tommy, Annika, Lilla Gubben, Herr Nilsson och Villa villekulla. Alltså hon har nästan konstant lekt med detta sedan hon fick det. Och figurerna ska med hela tiden. Hon kan knappt släppa dem ens när man ska klä på henne, de får följa med genom ärmen på jackan ;)
 
En koncentrerad lektjej och BAKTJEJ!
Fler presenter! Tårta, kakor, bullar också de fina glassarna som A fick av lilla Meiya med föräldrar. Så poppis och både Agnes 2 år och Meiya och Vera 1 år lekte med dem i timmar på kalaset i lördags :D
Agnes tar hand om sin nya lilla bebis "Pinkie Pie" som pratar, går och pussas ;) Och äter. 

Efter några timmars lek och bak så packade vi lagom till middagsvilan in Agnes i bilen för att åka de 10 milen till Ö-vik och paradisbadet! Fast först inledde vi med hamburgelunch på Max. Och en liten sväng på stan. Sen var det bad för hela slanten! Agnes är fortfarande badbruden nr1 och i sin gulliga Kajsa Anka-baddräkt med volanger gjorde hon succé när hon kavat gick runt, plaskade och åkte rutschkana. Sen åkte vi hem och bakade klart tårtan innan moffa, Ella, Sara och Daniel kom på kalas!

Tårttillverkning och provsmakning pågår! 
.... och mitt i tårtbaket kom moffa och Ella med en present! Agnes första cykel :) Åh, ser fram emot vår så vi kan inviga den lite bättre här efter vår mysiga gata.
Kalas! 
Wooooow!
 
Agnes får hjälp av moster Sara att blåsa ut ljusen. Var bara ett par hårtrån som brändes på kuppen ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar