söndag 24 mars 2013

Påsk på ingång!

ÄNTLIGEN är det söndag och helgen är så gott som slut! Hihi, inte ofta man hör något sånt va? ;-) Har haft en rätt så slitig jobbhelg och det känns som att man inte riktigt kan slappna av alls utan går hela tiden på spänn och väntar på att telefonen ska ringa... man har både "jour" då man får åka ut på mer eller mindre akuta fall, samtidigt som man är uppbokad på en del omläggningar inne på hälsocentralen, också är man helt själv. Så svårt när saker och ting krockar och man inte vet vad man ska prioritera. Nej, tacka vet jag Måndagmorgon och fullt hus på HC:n igen! ;-)

Som salt i såren så har det ju dessutom varit strålande sol här i Kramfors och Sollefteå hela helgen, och man har ju inte velat annat än att vara ute på utflykter med korvgrillning och pulkåkning. Som tur är så väntar en kortvecka nu och på torsdag brassar vi norrut för att fira påsk i Vinliden för tredje gången. Blir fullt hus med oss, pappa, Ella, Sara, Daniel, Victor och Jon. Jag räknar nästan timmarna till avfärd nu och ser framför mig en torsdag med strålande sol, en fullpackad bil, musik i högtalarna och solglasögonen på näsan :-D Underbaaaaart!!! Här är några bildbomber från förra årets påskfirande. Tänk vilken liten plutt Agnes var då!

En stor liten tjej här i veckan... 
Tänk att när vi sist var i Vinliden kunde du inte ens gå, vad galet mycket som händer på ett år. Du kommer älska skoteråkningen med moffa (och pappa för den delen som ju också skaffat skoterkortet nu!), att få äta hur mycket korv du vill, och tänk om vi får någon fisk på pimpeltävlingen! Men mest av allt kommer du ÄÄÄÄÄLSKA påskägget som i år kommer vara fyllt med gooooodiiiiiis ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar