fredag 23 maj 2014

Minigrävare


Hej mitt i sommarvärmen!

Vilka dagar vi har, klagar INTE över att vara mammaledig just nu vill jag lova ;-) Promenader, trädgårdsjobb, babymassage, jordgubbsätning, dopplanering, faderskapsintygande och badande är det vi ägnat denna vecka åt.

Våra projekt ligger nu mest utomhus. Är inne på både lekstuga och sandlåda, också ska uteplatsen fixas. Förra året byggde Emil ett rejält trädäck på vår baksida, han planerade dock inte så mycket innan (host host, vad var det jag sa?;P) så i år ska han bygga ut lite till. Vill få plats både med soffgrupp och solbäddar där ute, utöver matbordet ovh spa-badet som vi har idag dvs. För denna utbyggnad krävs dock avlägsnande av några AS till buskar, och efter några tappra försök att få bort dessas rötter med hjälp av endast spade fick Emil se sig besegrad och ta hjälp utifrån i form av en minigrävare - till både hans och Agnes stora lycka. Mycket kul tyckte båda två, och rötterna är nu väck. Men ett sånt klater för att få grävaren på plats uppför alla backar!! Och rötterna och all "skit" som blev kvar efteråt, Emil har jobbat på bra för att bli av med det måsta jaag säga. Nu är de bara resten kvar ;-) Längtar tills de är piffdags där ute men var sak har sin tid! Prio nr 1 just nu känns som ett parasoll. Har gassande sol från förmiddag till sen kväll och det är nästan olidligt där bak just nu, haha, i-landsproblem :-)

Två lyckliga minigrävar-förare!

Imorgon funderar jag och tjejerna på att fly slagfältet här hemma och ta tåget till Härnösand. Är ju ett äventyr i sig för vår storskrutta, och väl där ska vi träffa Sara, leka på nån kul lekpark, äta glass och bara vá... Eller så får Sara komma hit och sola och bada.... Får se hur varmt de är och vad vi orkar med. Blir garanterat en härlig fredag hur som helst. Tjingeling på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar