lördag 25 februari 2012

Lite vårkänslor



 


Bilder från idag Agnes har börjat säga "haaaaaaaaaaaaai" (hej) till oss och låter ju bara så underbart söt. Och annars så har hon ett sjuhelvetes humör och blir GALEN när hennes mamma tvingar henne att gå (med hjälp av att hålla i sig i någon då) och sparkar med benen, kastar med huvudet och gallskriker för att hon inte får krypa som vanligt på skitiga galleriagolv.




Vilken härlig dag! Mamma/momme och Lasse/p-m är nere på besök så jag, Agnes och momme har haft en heldag ute medan Emil låg och sov i sängen och Lasse på soffan. Lasse med flunsan och Emil med sömnbrist efter att ha varit ute och rumlat till halv sex imorse, hihi! Vi tog iallafall en promenad i aningens för kallt väder, men lite vårkänslor fick vi när solen tittade fram. Så gott som all snö är bortsmält här nu och vi såg lite knoppar på några buskar. VÅR, DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN! Fikade även på mysiga Café Macchiato på Hornsgatan där personalen var så himla härliga och fikat gott - tips! 

Agnes fick även en förskottsfödelsedagspresent av momme, en bok med djur som låter när man trycker på dom. Tack!  ♥ Just böcker ÄLSKAR Agnes verkligen, hon kan sitta och bläddra i sina länge länge. Och annars är bollar och instrument favoriter. Själv gick jag lite bananas på barnklädesshoppingfronten idag och köpte en massa nytt till Agnes från H&M, dom hade fått in en så mycket fint vårnytt. Näe, en härlig dag var detta! Och vad roligt att man för en gångs skull hade lite tid till att blogga om det dessutom ;-) 

På tal om det så måste försöka avsätta lite mer tid för bloggen igen då det ju bara är ett så perfekt sätt att dokumentera Agnes bebistid med text och bilder. Glömmer ju ALLTID bort att skriva i de där bebisböckerna, och när man väl sätter sig (har väl hänt två gånger på detta år) så kommer man ju inte ihåg någonting om hur det var ens för ett par veckor sedan. Och även perfekt att släktingar (och andra) far-far-away kan hålla sig uppdaterade, om man vill. Bloggar rules helt enkelt, haha. 

Nu är vi iallafall nyätna här hemma och ser fram emot en lugn kväll med tända ljus och melodifestivalen på TV. Mamma och Lasse är på konsert ikväll så det blir bara vår lilla familj på tre, det kan vi behöva efter en vecka som spenderats till mesta del ifrån varandra. Jag och Emil har gått om varann typ varje dag. När jag är hemma jobbar han, och när han är hemma jobbar jag... Och dessutom har Agnes haft det otroligt jobbigt med feber, förkylning, tandsprickning och obefintlig sömn. En vecka man inte är alltför ledsen att lämna bakom sig med andra ord :-) 

Trevlig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar