lördag 4 februari 2012

Vinterdag

Ah vilken fin vinterdag vi haft denna 4:e februari. Lördagen då vår lilla skatt fyller 11 månader! Stora tjejen :) Vi har åkt pulka vid Trekanten, promenerat, fikat och lekt på Vintervikens café (där de har en massa leksaker och sagostund, och var fullproppat av ungar - superkul tyckte Agnes!) och bara varit. Dock har tankarna varit lite på annat håll, men är så glad att du är piggare gumman 

Nu håller vi på för fullt med att göra oss klara för att gå bort på middag. Idag ska vi hem till Therese, Christian och lilla Meiya. Det blir nog den minsta lilla tjejen Agnes träffar om jag inte missminner mig och det ska bli superkul. Sist vi skulle dit fick vi ju trevligt nog magsjuka och var inte välkomna av någon anledning (?!) ;-)
 

"Se upp i backen!" 
Agnes sitter mest och tjattrar i pulkan när vi drar henne :)
Världens finaste 11 månaders-tjej
Är precis lagomt med snö här nu. Man kan åka pulka, skidor och skridskor men man kan samtidigt ha snurrhjul fram på buggan ;-) Perfekt!
Vid Trekanten är det full aktivitet och dom har spolat fram både en skridskobana och en liten hockeyplan. Folk åker skidor, pulka och det finns till och emd ett korvstånd ute på isen ;-)
Hej var´e går! (Lägg märke till den oroliga mamman uppe i hörnet, hahaha....)
Vackert med snö på träden. Också den där lila pulk-nissen som är med på nästan alla mina bilder?! (How comes, haha) 
 Bästaste Vinterviken.
 En julklapp. :) Tycker förpackningen är såå söt!
Också vår lilla matglada tjej. Fast nu för tiden är det så mycket mer intressant det där som mamma och pappa stoppar i munnen ;)



1 kommentar:

  1. Grattis till Agnes på 11-månaders dagen, från en annan 11-månaders tjej. :) Ni ser ju ut att ha haft en riktigt mysig dag utomhus! Här har vi så kallt att det inte går att vara ute med lillan./ Anna - mamma till Ella

    SvaraRadera