måndag 10 mars 2014

Fartfylld helg med nära och kära.

Hej hopp! Måndag idag igen och här har det varit tyst ett tag, hela helgen har gått i ett här hemma nämligen. I fredags kom mamma och CO. och åt middag och firade Agnes födelsedag. Äntligen fick hon sin dröm uppfylld, som är att hon ska komma in i ett rum också ska alla hoppa fram och ropa "Överraskning!" Detta har hon fått från My little pony... såklart. ;) Var iallafall en väldigt mysig kväll med ljuvlig mat som Emil lagat!



 
Banana split med gnistrande tomtebloss till efterrätt!
Tomteblossen var dock bättre än "Jag må hon leva" tyckte A och höll för öronen :P

På lördagen byggde Emil en ny sänggavel till vår säng, blev jättefint och jag ska visa när vi "piffat" klart rummet. Har en del andra måsten där inne först, sånt där roligt som att måla fönster och byta..... Men nu är alltså sänggaveln iallafall klar! Min och Agnes lördag bestod mest bakning inför söndagens kalas. Också var vi på BIO alla tre, tillsammans med Nicke och Vera. Tingeling såg vi, och Agnes var så söt och gick mellan mig och Emil, höll oss i händerna och jublade över att vi skulle gå på bio tillsammans alla tre. Älskade lilla hjärtat! När vi kom hem från bion var det fortfarande ljust ute och bart på gatan, så då invigde vi Agnes cykel för i år och tog en liten promenad längst gatan. Det går verkligen mot vår nu! På kvällen vankades det Melodifestival och jag vet inte vad som var värst - att Emil tippade rätt vinnare (och jag fel), eller att det faktiskt var hon som vann!! haha... 


 
Min lilla bak- och provsmakningsassistent ;-)

Söndagen kom och det var dags för kalas nr tre för vår lilla 3-åring. Denna dag var det Emils stora släkt som skulle komma, och trots att många var bortresta/jobbade så  var vi ändå över 20 personer i vårt lilla hus! Vi dukade långbord och klämde in oss för tårtkalas, Agnes var i himmelriket med alla roliga personer och fina paket.

En av dagens två tårtor, Agnes var dock lite skeptisk till att den inte var rosa! Geishafluff och hallonmousse innehöll denna.
Världens vackraste lilla kalastjej som dagen till ära inspirerats av Tingeling från bion dagen innan!
Agnes överöstes av massor av fina och uppskattade presenter!
Översvämning av pastellfärger!
Tårta nr 2 som inte fick fullt lika mycket kärlek i utsmyckning ;) Vit choklad-fluff och hallonmousse!
Dags att blåsa ut ljusen, men det är himla svårt... varken Agnes eller hennes pappa klarade av detta så Limpan fick rycka in ;)

En massa fina fikagäster
Två slagna kalaskusiner som avrundar en lång och rolig dag med att titta på film på iPhone :-)

Är så tacksam över våra fina familjer, så underbart att vi numera har så nära till de allra flesta av dem. Tusen tack för att ni kom och uppvaktade vår lilla älskling på alla sätt, alla fina uttänkta presenter och all kärlek, tid och uppmärksamhet hon får från er! Vi är så lyckligt lottade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar