måndag 24 september 2012

Fantastiska höst

Farmor Anettes fina höstiga blomlåda

Hej alla måndagsfirare! Jag är inte en av er ;-) Hade gärna haft en längre helg för vi har haft en så himla härlig sådan. Hösten är verkligen otrolig när den visar sig från sin bästa sida. Det har den gjort idag och även en del igår. Vi har tillbringat den uppe i Kramfors hos familjen. Sov hos Emils bror med familj mellan lördag och söndag, Agnes och kusinerna Alfred och Nellie var så himla gulliga - satt och tittade på Bamse i "sackosäckar", åt lite lördagsgodis ur små skålar, busade och badade badkar. På söndagen hälsade vi på hos Therese och Mattias och sen var vi ute i flera timmar på gården, spelade fotboll, fotade, pallade äpplen och åt rödvinbär innan vi hälsade på Agnes andra kusiner som också busade järnet och lekte så gulligt. Natten till idag sov vi hos Agnes farmor och farfar som vi hann träffa igår när de kom hem från en fjällsvistelse och imorse gjorde vi något HEMLIGT men väldigt kul...... DE NI! ;-)

En bildkavalkad av vår lilla älskling i full färd med att palla äpplen och vinbär från farmor och farfars fina höstträdgård:


Hej hej! Nu ska jag packa ihop och vänta på att Agnes vaknar för att lämna henne på dagis och själv åka till sjukhuset för en kväll av jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar