fredag 28 september 2012

Linslusen

God kväll fredag!

Igår när jag hämtade Agnes på dagis så sa Alexandra som jobbar där att Agnes är en riktig liten linslus som busar, spexar och skojar en massa hela dagarna. Haha, blev så glad och förvånad för både jag och Emil har alltid uppfattat Agnes som kanske inte blyg men åtminstone lite tillbakadragen inför andra. Hemma har hon alltid varit en liten tokstolle, och att hon visar den sidan på dagis tyder ju ännu mer på att hon känner sig trygg där.

I skrivande stund kommer förresten ovan nämnda tjej med en hel gurka som hon går och tuggar på. Vi har en så kallad "sval" under kylskåpet som Agnes öppnar utan problem. Ibland kommer hon med gurka, ibland med en zucchini och häromdagen hittade Emil en morot i ett av de andra köksskåpen (hmmm, undra vem den skyldiga var liksom, haha!). 

Idag gjorde vi oss iallafall klar lite snabbt imorse och åkte iväg till Drakborgen, ett lekställe här i Sundsvall. En mycket bra idé då det inte var mycket folk och både vi och Agnes älskade det ;-) En massa roliga ställen att klättra och krypa på/i, hoppborgar, rutchbanor, bollar, byggrejer osv. Passade verkligen jättebra för en 1,5-åring då det trots att klätterborgen gick högt upp i luften var mjukt och det fanns nätstaket runt överallt så Agnes inte kunde ramla ner. Så himla roligt och vi var helt svettiga där efter några timmars lek och bus. 

Nu har vi iallafall införtagit den obligatoriska fredags-tacosen och såfort Agnes somnar blir det filmmys och en inte alltför sen kväll. Är så ofantligt trött nu för tiden så jag har då aldrig varit med om något liknande. Men trevlig helg alla lyckliga lediga, själv ska jag jobba... fast känns inte SÅ farligt eftersom jag varit ledig idag och även är det på måndag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar