fredag 21 september 2012

Snapshots

Hej fredag!

Åh vad jag saknar bloggandet, att hinna göra det ordentligt med fina bilder och "lay-out". Men, får helt enkelt passa på när tid och lust finns - och det gör den NU! Tiden finns eftersom jag är hemma från jobbet idag, känner mig lite piggare än igår men det känns ofta så när man slappar i soffan jämfört med att springa på golvet och vara 100% alert hela tiden.

Jobbet tar väldigt mycket energi av mig nu vilket inte är så konstigt. Lär mig massa nya saker varje dag och känner verkligen att jag utvecklas både som sjuksköterska och person. Ibland vill man dock bara spola fram tiden ett par år och känna sig säkrare på lite mer saker, men tyvärr går ju inte det och man får bita i det sura äpplet och fråga fråga fråga. Det där med att känna sig dum får man helt lägga åt sidan. Tur man har himla fina arbetskamrater som verkligen finns där och hjälper en när det behövs.

Fritiden vet jag inte riktigt vad vi ägnar åt nu. Agnes såklart, och hemmet. Försöker att komma i ordning här i vår stora lägenhet men det går lite trögt. Om man ändå vore miljonär, för idéerna finns - men inte ekonomin just nu, haha. Och ärligt talat så saknar vi HUS! Vore så fantastiskt med en liten trädgård för Agnes att leka i och för mig att påta i. Ett hus där man inte "kastar pengarna i sjön" om man renoverar... Ja, drömma sig bort lite måste man få göra. Och på tal om sjön så kan man ju inte direkt säga att vi sitter i den i väntan på drömmen heller.

Hemma hos oss! Ja, helt klart godkänt :D


Och vår lilla fialotta då? Hon "knegar på" på dagis. Än så länge har det inte varit minsta problem men vi går och väntar på ett bakslag. Det känns som att det gått för lätt? Men vi tackar såklart och tar emot varje dag det går smärtfritt. Agnes kanske tycker det är skönt att slippa morsan och farsan en del? ;-) Hon är för tillfället ett riktigt litet charmtroll och nya ord ploppar upp varje dag och hon blir så otroligt glad när vi förstår vad hon menar. Hon sjunger, busar och pysslar med sitt. Att rita är en ny favorit! På papper, sig själv, golv och möbler. Temperamentet fortsätter också att utvecklas och hon blir fly förbannad när hon inte får som hon vill. Ja, de stunderna är hon verkligen allra charmigast... när hon lägger sig ned på golvet i affären och vrålar. Ha ha! Men som tur är går det över fort och för det mesta är det en glad tjej vi har... som så gott som varje dag vaknar med ett leende på läpparna.

Vårt allt! 

Och slutligen njuter vi av närheten till vår familj (och alla kompisar såklart!), det är så roligt att se Agnes känna dem och tycka om. Vi ränner runt mellan Sundsvall, Härnösand, Frånö, Kramfors och Bollsta och hälsar på eller blir påhälsade och det är så roligt!

Love!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar