lördag 8 september 2012

Segpropp

Hejhej! En liten uppdatering här inne är på sin plats känner jag :-) Helgen är här, vilket känns helt ljuvligt efter en hektisk vecka! Var bubblande glad hela gårdagen över att det var fredag igen - den där magiska fredagskänslan är verkligen ett stort plus med "ekorrhjulet".

För det där hjulet har verkligen börjat komma igång hos oss nu. Agnes har skolats in på dagis hela veckan och det går verkligen över alla förhoppningar! Jag var där med Agnes dag 1 (1h), 2 (2h) och 3 (3h inklusive lunch) och Emil var där dag 4 (heldag med lunch + vila samt att han lämnade Agnes själv en timme när de var på utflykt) och 5 (lämnade Agnes för både lunch och vila på dagis!). Agnes kan vara väldigt blyg ibland så det var väldigt skönt (och förvånande!) att se henne gå runt obehindrat på dagis, ge pedagogerna grejer, sitta i deras knän osv. En annan kände sig mest överflödig! När Emil lämnade henne vinkade hon i fönstret glatt men fällde ett par tårar när han kom tillbaka och
ville gärna vara nära ett tag <3 br="br">
En annan har haft det lite tufft med inskolning dagtid och jobb kvällstid i början av veckan men i torsdags hade jag och A tjejkväll med Carro och Emelie på ett mysigt fik efter jobb & dagis. Min lilla lattebebis har dock börjat bli en riktigt pain in the ass på restauranger och fik ;-) Hon som var så resonlig tidigare kastar nu i sig det hon får att äta och vill sen springa runt runt runt och klättra klättra klättra på allt. Yrväder! :-)

Idag har här spenderats många tusenlappar på diverse höst- och vinterkläder... Till hela familjen. Hihi! Dyrt som katten är det ju, men känns som något att prioritera som småbarnsförälder. Hej utelek! Nu får vi strax besök av A's faster och kusinerna Mathilda och Nathalie så ska avrunda här. Lite pix på lillan i nya greje (vi har shoppat så j*kla mkt åt henne här i veckan!)

1 kommentar: