söndag 9 september 2012

Invigd potta

Tjohoooo! Stor söndag idag - söndagen då Agnes kissade på pottan för första gången, hihi!
Världens stoltaste lilla tjej när hon fick massvis med beröm av mamma och pappa.


Hej förresten. Tänk att det bara är en vecka sedan vi kom hem från Grekland, känns som en evighet sedan. Vardagen kickades verkligen igång direkt och den här helgen har sprungit förbi fort som attan. För första gången sedan vi flyttade upp har vi spenderat en hel helg här utan att fara och flänga alltför mycket. Väldigt skönt att inte ha en massa att packa upp och tvätta, och dessutom har vi haft tiden att få ordning ytterligare lite till här hemma. Blir så fint och vi känner oss mer och mer hemma i vår stora, fina lägenhet som kändes lite väl tom till en början - även om vi har en bra bit kvar.

Idag kom pappa, Ella och Gurra och hälsade på. Dom hade med sig fika, vi tittade på kort och Agnes busade som aldrig förr med moffa. Ella hade köpt en liten pingvin-glassmaskin som Agnes fick hemmagjord glass ur också. Mycket poppis kan jag meddela ;-) Så himla härligt att vi flyttat upp och kan träffa familjen "bara sådär". I fredas kom A´s farmor och farfar och hälsade på, igår A´s faster och två av kusinerna, och idag alltså morfar och Ella. DET gillar vi! ;-D Efter det besöket blev det ett besök på stan för oss. Har inte riktigt vant oss att bo så himla mitt i smeten än, men det har definitivt både för- och nackdelar. Idag var det hur som helst trevligt att gå ned för några trappor och vara på plats i lite "baluns" med ponnyridning, musik och grejer. En lunch intogs och vinteroverall inhandlades till den lilla damen och det känns som att vi snart är i land med denna djungel av vinter- och dagiskläder. Förra året kunde man ju ta det lite som det kom, men nu när Agnes ska vara varm, torr och ha det bra på dagis måste man ju vara lite mer förutseende. Lika bra att passa på när vi är lediga och hemma.

Nej, nu ska jag titta klart på nån dålig film här.. Sen ska jag och E lägga schema för hela familjen. Mycket som ska planeras och gå ihop eftersom vi båda jobbar skift. God kväll!

1 kommentar: