onsdag 1 januari 2014

Nyårsafton!

Hej bloggen och hej 2014!

Vilken fin kväll vi hade igår. Var några stycken som firade in det nya året med god middag, trevligt sällskap, lek, stallhäng, "thai-ballonger" och spel ända in på småtimmarna...

Kvällens festtjej! Agnes hade lockar i håret (hm, ett tag iallafall, hihi) sin nya festklänning som hon fick av tomten, handväska, glitterstrumpisar, diadem (som lagom till middagen byttes ut till hennes stora krona!), silverglitterskor och glänset (=läppglans)! Haha, lilla älskade unge som älskar att klä sig i fina klänningar, kronor och finskor över huvudtaget... 
Efter en toastskagen till förrät och porterstek och potatisgratäng till huvudrätt tog vi en tidig sväng ut på gården för att tjejerna skulle hinna vara med och släppa upp dessa innan det var läggdags... Väldigt spännande tyckte dom! 
...Fast känns som att man kan ana en viss skepsis i denna bild, haha. Kanske var less på att denna mamman skulle vifta med kameran hela tiden ;-) Gullungar är dom iallafall!!

Efter att ballongerna (eller vad de nu heter) släppts upp till himlen blev det en sväng in i stallet till Agnes stora förtjusning. Klappa och krama ponnyfölet Billy, som Agnes typ älskar! Det är som sagt en riktig hästtjej vi har här hemma..

Innan vi gick in igen vankades det tomtebloss som Therese och Teglund hade med sig. Väldigt spännande tyckte Agnes även om hon hade stora problem med att tända den ur marsallerna, haha. Det där tålamodet som ibland är så bra kan ibland vara totalt obefintligt! Men när det väl brann var det ju fantastiskt!
Vera "ritade" också med tomtebloss

Efter ännu mera bus och godis var det dags för tjejerna att hoppa i säng. Agnes tyckte det var superspännande att hon skulle sova hemma hos Vera och kom rusande till Vera och sa: "Vera, vi måste gå och lägga oss! Det är läggdags!" i exalterad ton. När de sedan skulle borsta tänderna var ju det hur kul som helst, haha, tänk om det alltid var så.. Sen frågade jag om jag fick lägga Agnes varpå hon svarar "Vi kan sova själva", hon och Vera alltså.. - Yeah, right!

När tjejerna lagt sig och vi ätit en fantastiskt god dessert vankades det spel! Här på bilden har vi värdparet med lagnamnet Hellsson.
Johanna och Simon som stred om en topplacering!
Therese och Jag, även kallad bill och bull med våra stor magar i vädret (hihi, våra småskrutt beräknas komma med bara några veckor emellan -SÅ KUL!!) dissade våra kära sambos för att bilda lag. Vi blev tilldelade det fina namnet "The Stridsers" och kammade hem en..damdamdam... SISTAPLATS.... haha! 
Det värsta med att komma sist var helt klart att vi alltså även förlorade mot dessa två........ Hrmms... (Ja de har fotat på sig själva, och fotar man sådana bilder och låter dem ligga kvar får de faktiskt skylla sig själva att de hamnar på nätet....hehe)
Och avslutningsvis tar vi en bild på sessan Nicke då jag tyvärr inte fick någon bild på kvällens segrare; Kristoffer och Jenny!

Lagom till 12-slaget skålade vi i skumpa och släppte upp ett par ballonger till... och lyssnade på fyrverkerier. Haha! Dessvärre såg vi typ inte en enda då lite skog och ett berg var i vägen men det lät som att det var fint... och mycket! Hoppas det inte var alltför många stackars djur som hade dödsångest :-( Jaja, hemma var vi inte förrän halv tre inatt och då var det Emil som propsade på att det var dags att åka hem !! Det är sent för mig numera då jag är så otroligt kvällstrött (eller ja, trött överhuvud taget)... Men har man roligt så svischar ju tiden bara förbi! 

Tack alla fina vänner för en toppenkväll också hoppas vi på att 2014 blir ett fantastiskt år! Imorgon ska jag sammanfatta mitt 2013 och när jag tänker på det så har det verkligen varit ett jättefint år för min och vår del. God fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar