lördag 2 juni 2012

Utlandsresa bokad!

God morgon alla glada! Här är man glad eftersom man fick sovmorgon, annat var det för Emil och Agnes som klev upp 5:45. Hoppas detta inte är någon trevlig vana den yngsta i familjen lagt sig till med. Min glädje över sovmorgonen avtas dock ett smula då jag ser ut som Quasimodo i fejjan. Det ser ut som att jag fått en riktig smäll på käften. Svullen ända ner till kinden vid höger öga och jag har en stark misstanke om att vageln jag dragits med några dagar nu exploderat inåt eller nåt. Ont som tusan gör det... 

Jaja, petitesser som ovan är störande men påverkar inte den stora glädjen och längtan vi känner inför septmberslutet detta år..... eftersom vi har bokat utlandsresa tills dess! Ska bli så sjukt roligt! Vi har länge funderat på vart vi ska åka och det har lutat åt Spanien, Mallorca men när denna bloggerska skrev så positivt om deras boende i Side, Turkiet, så försköts våra planer öster ut. Låt säga att ens semesterkrav ser något annorlunda ut jämfört med tidigare. Nu har vi ingenting emot ett finfint poolområde med All inclusive, och då spelar det inte så stor roll om det är Spanien eller Turkiet - förutom att det är bättre pris på det sistnämnda! Ända tills igår har vi varit inne på att bo på hotellet som ovan nämnda bloggerska bodde på men efter att ha satt Emil på att titta runt på sjukt många hotell på diverse resebolags hemsidor så hade vår kravlista ökat lite: Baby/barnpool (gärna med rutchbanor) var ett krav, likaså en balkong med lite havsutsikt med tanke på att nog många kvällar kommer tillbringas där samt nära till havet. Och igår hittade Emil det perfekta (förhoppningsvis) hotellet! Ett 5-stjärnigt sådant vid namn Sea World Resort and Spa. Det är ju alltid en chansning med All inclusive när man inte vet någon som varit där, maten kan ju vara dålig, men vi har försökt googla runt och har bara hittat positiva recensioner om hotellet.

Vi bokade först slutet av augusti, passade perfekt att dra iväg när jag slutat jobba och innan Agnes skolas in på dagis, men efter kraftiga bu-rop från erfarna slutet-av-augusti-i-turkiet-resenärer så insåg vi att det snarare var självmord än semester och bokade om till slutet av september så vi inte flyter bort av värme. Och en glad överraskning vi fick nu på morgonen var att Emils syster med familj åker till Side dagen efter oss fast någon mil bort från oss. Wiiie, så kul! Det gör att dagens 5,5 plusgrader med regnstänk inte känns fullt lika sorgligt.

25 september kommer vi!
Sol, bad, god (hoppas vi) mat, glass, drinkar, lek, bäddade sängar, diskade talrikar, massvis med tid för familjen och verkligen SEMESTER!


Bilden är lånad från Vings hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar