onsdag 9 november 2016

Axel 3 månader

Nu har vår fantastiska lilla kille blivit hela 3 månader! Och här kommer ett litet "utvecklingsinlägg" som endast jag själv tycker är kul att läsa ;-)



Ser tillbaka på bilder på tjejerna i samma ålder och tycker de känns så stora och gamla i jämförelse. Lillprinsen vår känns fortfarande så liten och "bräcklig" på nåt vis. Men gissningsvis är det även mina hjärnspöken som spelar mig ett spratt där.... Fast! Till växten är han betydligt mindre än vad hans storasystrar var också. Han är numera en väldigt glad liten prick, om än med kort temperament. Blir han hungrig blir han vrålhungrig DIREKT. Och han har röstresurser deluxe! He he.

Ganska precis på 3 månaders-dagen började han använda armarna i babygymmet och gav ifrån sig sitt första riktiga skratt. Och nu har vi precis i dagarna börjat få ordning på hans kvällsrutiner, lägger honom i sovrummet på kvällen osv (han har tidigare hängt med oss i soffan tills vi gått och lagt oss). Han sover helt okej på nätterna. Äter när vi går och lägger oss, en gång på natten också på morgonkvisten.  På dagarna sover han bäst ute i vagnen. Axel föredrar sedan sjukhusvistelsen flaskan framför bröstet, så han får varvat utpumpad bröstmjölk med ersättning.

På dagtid trivs han bäst i vagnen. Agnes är helt kär i sin lillebror medan Greta verkar tycka att han är rätt intetsägande. Dock har hon på slutet börjar öppna sig lite mer för honom. Det har varit en stor omställning för en 2 årig Gitta Blander att få lillebror, men trots det har hon tack och lov aldrig varit våldsam mot honom, men avståndstagande


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar