onsdag 23 november 2016

En underställsdag

 
View från vår balkong. Julstämning så det förslår ;-)
 
Idag är det onsdag och halva vardagsveckan har susat förbi. Jag och Axel blev utdragna på promenad redan kl 9 i morse av våra kompisar Therese och Emilio ;-) Tacksamt för oss som annars är riktiga sölkorvar om mornarna. Väder-apparnas utlovade sol gav sig inte riktigt till känna men det var en härlig prommis. Efteråt blev det kaffe och lussebullar och även Malin och storkillen (i detta gäng) Henry tittade in för lite surr och fika. Därefter har jag och lilleman myst runt i mjukiskläder resten av dagen, eller ja... han den där skalliga har mestadels pysslat med att sova ute i vagnen.
 
 
 
 
Nu är han i alla fall vaken igen. Killen som ser ut som ovan mest hela tiden. Han har verkligen "time of his life" just nu. SÅ glad typ HELA TIDEN, och det smittar av sig kan jag lova. Känslorna när han ler mot en - de svämmar över en som en tsunami och jag vill bara PUSSA PUSSA PUSSA honom. Hehe /psychomum.
 
Nu kommer Emil och tjejerna vilken minut som helst, tidig middag vankas för ikväll är det handbollsträning för Agnes på agendan, tjoho!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar