fredag 25 november 2016

Brinnande himmel och en liten Lucia

 
Vaknade till en becksvart morgon, Axel låg och snackade när Agnes kom inrusande med en mardröm. Vi lugnade henne med att det var morgon - "MEN VA? DET ÄR JU ALLDELES MÖRKT UTE!??" Lagom till frukost såg det i alla fall ut såhär, himlen stod i brand. För att minuterna senare bytas ut mot vitt vitt vitt. Snön singlade ner och allt kändes vitt.

 
Hela mitt lilla crew var hemma idag och som vanligt startade vi dagen med att rita. Agnes ritar figurer till Greta som hon färglägger, perfekt upplägg :-D Ibland får jag rycka ut och rita någon älva eller sjöjungfru också men de sköter detta själva för det mesta... Greta höll aldrig på att bli klar med sina teckningar så till sist fick vi helt enkelt ta med oss de påbörjade för att få med oss henne till kyrkis. Idag vankades adventspyssel och det var trevligt som vanligt, träffa kompisar till både stora och små. Greta tog i från tårna vid sångstunden, hon kör någon form av "kanon" och ligger 0,5 sekund efter alla andra. Gulligt så det förslår. Hon ska vara "CIIIIIA" i luciatåget och när vi tränar på de låtarna för hon ihop händerna precis som Lucia gör.
 
 

 
Nu är vi inne på fredagkväll och vi har välkomnat helgkänslan. Vi väntar gäster och Emil står och lagar mat. Tjejerna är redan ätna och redo för fredagsmys. Någon julfilm med My Little Pony ska slås på och popcornen poppas för fullt. Och Axel, han ligger och gymmar för fullt och surrar med Lilla My.
 
Hoppas ni får en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar