söndag 22 april 2012

Agnes, 13 månader och 18 dagar


Vår fantastiska lilla flicka. Med en vilja som utvecklas mer och mer för varje dag. Och det där skrattet, som ständigt glittrar i ögonen och aldrig är långt från att bryta ut. Herregud vad vi får skratta med dig nu lill-toka.  Bus i stora lass, att slita ur hårspännet ur håret är en favvo. Eller att rulla i sängen och kasta sig runt. Testandet har tagit fart här också, Agnes provar saker hon inte får lite titt som tätt, och efter detta gör hon alltid en kaxig min som: "Jaha, vad säger ni nu då?".  Lika så om vi säger åt henne. Oj oj oj vad svårt det är att hålla sig för skratt när man skäller på henne och får den där kax-minen tillbaka. Och när vi liks är inne på miner: Mat-minen. Helt fantastisk. Så fort Agnes ser någonting hon tycker om så gapar hon det största hon kan direkt. Fick en film på det här om dagen så måste ladda upp filmen här för vi skrattar så vi får ont i magen när Agnes gör det :) Allting går så fort och man glömmer ju så snabbt, det pratade jag och Emil om häromdagen. Bloggen är guld värd i sådana lägen! Ett urval av alla miljontals filmer och bilder som ligger lagrade på hårddisk, dator och telefoner i ett enda virrvarr.


Lilla hjärtat tycker att det är superkul att gå, SPECIELLT på gallerior! Perfekt att kunna springa till rulltrapporna hela tiden!

Bildserie, Agnes kax-min:
"Här tuggar jag på en sladd som jag inte får" *Sladden tas ifrån Agnes*
"Får jag tillbaka den?" 
"UH!!!!!" (Det betyder, Ge mig den jävla sladden....NUUU!!!!!!) *Slår med händerna omkring mig, gärna i mamma eller pappas ansikte eller på något annat runt omkring. ibland blir det bara på min egen mage* 
Och sen är jag såhär söt, så då gör det ingenting om jag just råkad gett mamma en rak höger eller skallat pappa eller kastat mat i hela vardagsrummet...... ;-)

1 kommentar: