onsdag 19 februari 2014

Finbesök

Idag har vi finbesök av ingen mindre än Gurra! Agnes var eld och lågor när vi skulle hämta honom imorse, och hade väldigt många funderingar på vart Moffa och Ella var någonstans och tyckte det var fruktansvärt att han var ensam hemma i deras hus. Nu går han runt här hemma och är lite "vaktig" och skäller och när jag sa åt honom på skarpen fick jag skäll av Agnes: "Mamma du får inte vara arg på Gurra! Man får skälla lagom på honom... Såhär: Nej Gurra!" (med snäll röst). Annars har Gurra fått agera lekkompis när Agnes far runt över golvet med hästarna och han har även fått agera mål när Agnes rullade sin boll under honom. Hon försökte även hon krypa under men det gick desto sämre. Hehe, stackars G!



Ja, för övrigt är det inte många knop här hemma idag utan vi har en riktig slapparonsdag. Hade planer på att besöka förlossningen i eftermiddag tillsammans med några ur föräldragruppen men eftersom jag nu är helt inställd på igångsättning så känns det nästan lite överflödigt, om inte annat ska vi ju upp om några veckor igen så får väl titta in då isf (var ju även uppe i måndags och det är ju en bit - 4 mil enkel resa...) Ja, inom en snar framtid lär vi hur som helst få se hur det ser ut :-) Har iallafall varit en sväng till arbetsförmedlingen med Agnes för att lämna ett par papper, så någon nytta har blivit gjord och strax ska vi ta en sväng ut på baksidan... dvs när A vaknar, hon sover nämligen middag idag (!!!) Detta slutade hon med för lääääängesen men har nu sovit i över 1,5 timme. Blir spännande att se hur det kommer gå ikväll...

Näe, har inget vettigt att skriva så ska använda mina värdefulla ensam-minuter som är kvar till att pyssla med fotoboken för hennes tredje år istället. Har denna gång lagt in lite allt eftersom, så jag är nu på julafton, har alltså inte alltför många bilder att gå igenom..... :-)

Tjollahopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar