tisdag 18 februari 2014

"Mamaland"

 

Hej hopp!

Vad pigg man blev när det inte var helt igenmulet imorse, lite sol kan verkligen ge energi som ingenting annat! Var ett himla tjat om den där solen här inne va :-) Idag hade jag lovat Agnes en tur till Öppna förskolan. Eftersom hon nu går på dagis (högst) 15 timmar/vecka gäller det att man har saker att hitta på, hon tycker ju att det är rätt segt att bara vara hemma hela tiden och det är ju så himla halkigt ute för tillfället så svårt att hitta på roliga saker ute. När vi hade föräldragrupp förra veckan så var vi på introduktion på "Öppnis" och då kom jag på att det är ju jättekul att gå på med Agnes nu innan bebisen kommit också. Idag fick vi dessutom med oss Emil som jobbar ikväll, så Agnes hade det väldigt lyxigt med båda föräldrarna, personal, massa roliga leksaker och sångstund... Efter det lyxade vi till det med att luncha på stan och köpa inbjudningskort till Agnes kommande kalas - hon valde självfallet det med Disney-prinsessorna på. Jääättefina ... ;-) När vi precis satt oss för att luncha frågade jag Agnes om hon tyckte det varit roligt på Öppna förskolan varpå hon svarar: "Ja, men nästa gång får pappa göra något annat". Emil utbrister då något i stil med: "Va!! Var det inte kul att jag var med???" och Agnes tittar lite uppfordrande på honom men samtidigt med medkänsla och svarar; "Jo, men du var lite busig pappa."

Nu sitter vi här hemma vid köksbordet. Emil har precis åkt på jobbet, jag bloggar och Agnes växlar mellan att rita och leka med sina hästar. Hon snackar, snackar och snackar i leken och det är så sjukt kul att lyssna på. Sådan total inlevelse! :-D Nej, nu ska vi börja skriva inbjudningskort här!

 
 
Inte det lättaste att få normala bilder på denna lilla spexare nu för tiden. Ganska fort blir man less på mammas kamera....
... och återgår till det man håller på med :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar