måndag 5 december 2016

Umeå-weekend

Så har ytterligare en helg lagts till handlingarna, en mysig helg på vift. Tyvärr glömdes kameran bort men mobilen fick agera stand in.
 
 
Klockan var ställd på tidigt i lördags och upp och iväg det bar.
Tjejerna lämnades hos farmor och farfar medan jag och grabbara fortsatte mot Umeå. Med vackraste resvägen och sovande bebis.
 


Väl framme vankades det tomtelatte och bebisgos till lunch innan vi gav oss på seriöst shopping. ;-)
 



Denna resa var det främst Emils shopping som var i fokus så jag och Axel agerade glada smakråd på bänken utanför provrummet. Men lite hann vi allt shoppa till oss själva med, och framför allt till Agnes som växt-spurtat på sistone! Det är väldigt kul att shoppa kläder till henne nu, dels för att hon lämnat prinsessträsket bakom sig och dessutom blir väldigt glad för kläder hon får. Blir därmed några mjuka paket i år ;-)
 
 
 
När det började skymma på Umeås mysiga gator och det var så kallt att det letade sig in i själen på oss checkade vi in på hotellet istället. Ha ha, shoppinguthålligheten har verkligen minskat med åren och det var SÅ skönt att bara ta det lugnt och slappa på hotellet innan middagen ...
  
 
... som intogs på Pinchos med massa goda tapas-rätter.
 
En så mysig dag som innehöll allt som vi planerat.
 
Tyvärr så blev natten sedan till en mardröm då Axel ramlade ur sängen på något mystiskt sätt. Den lilla bulan i pannan i kombinationmed att han kräktes i anslutning till fallet skrämde livet ur oss och det var bara att åka till akuten på Umeås universitets sjukhus. Axel verkade må bra men vi ville förstås inte chansa eftersom vi var rädda för hjärnskakning men vid 11 lämnade vi akuten med OK-stämpel på lilleman och eftersom han ändå mådde bra och var som vanligt så avslutade vi helgen med shopping på gallerian utanför stan.
 
I underkylt regn och rusk åkte vi sedan hemöver. Var ljuvligt när vi ramlade in hos barnen och blev bjudna på middag hos Emils mamma och pappa och kunde pusta ut efter den jobbiga och oroliga natten och dagen. När nåt sånt händer vill man bara ha familjen samlad.
 
Nej, toppar och dalar helt klart. Tror vi fokuserar på de fina delarna och minns dem lite extra.
 
God natt med er!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar