torsdag 8 december 2016

Vitahuset goes Blått

Hej på er!
 
Här blandades visst julstressen upp med lite renoveringskaos, ett väldigt kortvarigt sådant dock. Vi fick en impuls att måla om lite i vardagsrums-köks-hallen (he he ja vi har öppen planlösning) - 2 väggar, 2 strykningar och VIPS: Klart. Lite småtjaffs med lister och sånt där tråk kvar men hylla och lampa är uppskruvade i alla fall. Lite annat än förra julen om man säger så. Då evighetsrenoveringen av hela vardagsrums-köks-hallen pågick (huh).

 
Ja, det vita huset blev alltså BLÅTT.
 
Höll på att få spader först men vi lugnade oss med att det ju gått sjukt snabbt att måla och kostat lite och ingenting så det behövde ju inte vara för evigt om vi inte gillade det - men nu med lite tjollijox på väggarna kändes det direkt mycket bättre! För evigt lär det dock ändå inte vara, men just nu känns det bra. Mysigt och ombonat. Agnes jublar för hon blev aldrig helt nöjd med vårt ljusa golv, vita väggar, vita kök, vitt kakel och ljusa bänkskivor. Detta är fantastiskt, säger hon. Hihi!
 
Annars är det rätt tyst här hemma. Axel sover i vagnen och tjejerna är på förskolan. Annat ljud i skällan lär det däremot bli i eftermiddag, då väntar nämligen BADHUSET. Tomtenissarna hade lämnat "Badbiljetter" i kalendern i morse och våra stackars barn har inte fått bada av sig ordentlit sen i somras.
 
Nej, torsdag idag och det innebär städdag här hemma så det är väl bara att passa på och hugga tag medan lilleman sover. Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar