måndag 20 februari 2017

Blöt helg

Goddag snöiga måndag!
 
Vi har lagt en varm och vårig helg till handlingarna. Idag är dock vintern tillbaka (som sig bör i februari) - snön yr och hela landskapet är vitt. Jag hoppas det kan få vara såhär ett tag nu för jag är inte riktigt klar med vintern än!
 
I fredags brassade jag och Maria till grannstaden fyra mil söderut där vi mötte upp Amanda. Bio och middag stod på agendan - filmen var bra, maten var god och sällskapet var lika fantastiskt som jag hade räknat med :-D Hade planerat att ta tåget hem för att kunna ta ett glas vin men eftersom Axel varit så svajig i sin förkylning kändes det säkrast att köra. Dessutom ganska skönt att slippa vänta på nåt sent tåg efter en helkväll på vift.
 
 
Emil hade haft myskväll med barnen hemma och morgonen efter kom man upp till frukost som bland annat bestod av detta. Hallelujah!

 
Ja, detta gav verkligen en glad och tacksam Hanna.
Jag har det väldigt bra som har en Emil som är pappa till mina barn och sambo med mig. Det finns nog ingen så "bjussig" som han. Inget är jobbigt och han fixar och styr allt med en massa roliga idéer.
 
 
Tack för att du är du, även om dina selfies inte är i världsklass...haha <3
 
 
Axel smakade också på frukost-frukten i sin lilla mojäng som man trycker ihop så han inte kan få några fruktbitar i halsen men ändå kan suga ur saften. Fiffig grej!

 
Tjejerna var såklart inte heller sega att hugga in, Agnes som ÄLSKAR keso. Och Greta som fortfarande hade lite smink kvar sen sminksessionen Agnes haft på henne kvällen innan ;-)
 
Sen tog vi en lugn lördag - åkte lite skridskor, hälsade på familjen och så, innan vi hade tacosmellokväll (som mest innabar springa-ner-och-söva-om-Axel-som-inte-ville-sova-kväll.... )  Söndag hade vi planerat en kul ute-dag med vänner men eftersom det var ungefär lika mycket vatten på isbanan som det är i mellanbassängen på badhuset, samt att resten av världen är täckt med ett tjockt livsfarligt istäcke, styrde vi om planerna till ett badhusbesök för allihop istället.
 
Ja, också var vi framme på måndag då som sagt. Ny vecka som innebär kvällsjobb för Emil, han åkte för inte så längesen på jobbet och vi är hemma och pysslar, ritar och grejar innan vi ska brassa iväg på Gretas gympa ikväll.
 
Men nu vaknade Axel ute i vagnen, got to go! 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar