söndag 5 februari 2017

Ett halvår

Hipp hipp hurra för vår lilla Axel som fyllde 6 månader i förrgår :-)

 
Denna fantastiska lilla glädjespridare som ser ut som en liten Toker.
Blir fantastisk glad bara man visar nunan sin och det smittar av vill jag lova.
8,3 kg:s-kärleksklumpen.

 
Vår älskade lillebror.
 
Som kan sitta en kort stund (helst med en person bakom för rätt vad det är tippar han, men allt för en bild, hehe), HATAR att ligga på mage och vars första tand har ploppat upp för ett par veckor sedan. Han äter numera mest fast föda istället för ersättning - förutom nattetid då, då han kniper en tre flaskor fortfarande (snark!). Sömnen är inte så mycket att hänga i julgranen med andra ord men det kommer förhoppningsvis det med till sist.

 
Ja, det var en kort update om familjens minsting.
Som för övrigt ska döpas på lördag.
 
Ja, och annars har vi också haft en härlig helg här hemma på Lundis. Promenader med vänner, skridskoåkning, massor av bakning inför dopet, träning, tjejerna har varit på bio med Emil och igårkväll firade vi farfar´n som fyllt år med att bli bortbjudna på middag där även jag fick fina fina presenter (tack!).
 
- En lugn och skön helg att lägga till handlingarna.
 
Nu ska jag packa lite, duscha och ställa klockan. Imorgonbitti åker vi till Sundsvall för leklandsdate med vänner. Tjejerna ska få ta ett lov från förskolan i veckan eftersom magsjukan går från barn till barn där, och jag känner att vi gör ungefär vad som helst för att inte behöva åka dit på en omgång till.
 
Nej, upp ur soffan var det ja - HAJJ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar