onsdag 22 februari 2017

Vardagen rullar på

En vanlig men inte speciellt sketen kvällsvecka-tisdag hade vi igår. Det innebar att tjejerna var lediga från förskolan (vilket de ju förvisso varit de senaste veckorna nu...;)
 
 
Morgonmys med paddan i soffan. Att vara lillebror till två kärleksfulla storasystrar är oftast väldigt lyxigt, men ibland får man inte vara med. Ibland vill man faktiskt slippa sin lilla brorsa. Typ när han trycker på allt på paddan och stänger av grejer och så.

 
Då vet man vad som gäller, man trycker in nappen.

 
"Happ, fick inte spela idag heller...men sitta med under Gretas mysfilt fick man i alla fall!"
 

Utanför fönstren var det FANTASTISK vårvinterväder och Axel började gäspa och vilja ta dagens första nap.

 
Så jag packade på mig utekläder, bäddade ner trött bebis i voksin också lämnade vi resten av familjen som ovan.... med köksstädning på agendan. Therese och Emilio väntade in oss för en långpromenad och medan vi pladdrade på så sov killarna gott i vagnarna.
 
 
När jag kom hem vaknade lillen så Emil och Axel åkte och handlade lite färg och tjejerna var djupt inne i nån lek. Så jag passade helt sonika på att slå ner rumpan på en fäll ute på balkongen. Med vår fina utsikt och massa drippdroppande från taket.

 
Emil kom hem och gjorde mig sällskap och vi drömde oss bort till kommande resor och renoveringsprojekt, älskar det!

 
Och sen kom såklart vår lilla gosboll ut och ville kramas lite också.

 
Sen åkte Emil på jobbet och vi lekte, pysslade, ritade osv... som vanligt med andra ord, innan vi åkte till badhuset för Agnes simskola. Sen hem för nattning och barnen somnade rätt snabbt medan jag fick frispel och var säker på att en galen yxmördare tagit sig in och vågade inte kliva upp. Tur då att man har världens bästa vän och granne som kommer till undsättning, haha!
 
Efter lite te och surr med Maria konstaterade vi att yxmördaren lämnat oss för denna gång, möjligtvis hade hen slängt in en tvätt men om det är det enda "dådet" får hen gärna kom tillbaka, haha! ;-)
 
Det var tisdagen det. Nu har vi onsdag och eftersom magsjukan nu lämnat förskolan ska tjejerna få göra come back där för första gången på läääänge. Om dom är peppade? OH JA!
 
Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar