fredag 24 februari 2017

Friday I'm in Love

Tjohooo folk - det är FREDAG!
 
 
Denna fredag var vi tillbaka på kyrkis i vanlig ordning. Lek, surr och sångstund och massa fredagskänslor! Följt av lite shopping och pankis-lunch. Efter maten brassade Emil till jobbet och jag och barnen tar dagen med ro på hemmaplan.
 
 
Jag har ju två små tjejer här hemma som går varandra lite på nerverna för tillfället. Det bråkas rätt vilt emellanåt så då får man dela på dem lite. Greta älskar att hjälpa till med matlagning och är inte sen att haka på sådan förslag, även om det är köttbullerullning som är hennes favoritgren ;-)
 
 
Nu är pannkakorna iallafall i magarna och vi ska strax dra oss in mot stan igen för handling av fredagsmiddag. Tjejerna har även gjort en gedigen lista på vad som ska köpas för morgondagens "happening". Oboy, grillkorv, ballerinakex, festis... Nyttigheterna flödar ;-) 
  
 
Ja, ni kanske kan gissa att äventyret vi ska iväg på är av friluftskaraktär att döma av handlingslistan... ;-P Det ser ut att bli kanonväder i helgen så vi ska iväg på pimpeltävling! Hoppas meterologerna har rätt nu för ser fram emot en heldag på isen med sol på näsan.
 
Nej nu har jag en bebis som vill ha mig och två (återigen) tjaffsande tjejer.... moooot stan!
 
Och hörrni, trevlig helg!
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar