lördag 17 mars 2012

1 åriga Agnes


Oj oj vad vår lilla skrutta har utvecklats de senaste dagarna. Hon är så rolig så man kan bara sitta och titta och lyssna på henne och alla upptåg hon pysslar med. Igår blev hon helt tagen av Simon och Erik som var här och tittade på hockey, hon tittade och tittade, kröp närmare, la handen på dem, busade och flirtade.

Sen leker hon nu med sina leksaker länge, hon har en massa viktiga grejer för sig och utför allt med en viktig koncentrerad min. Packning är väldigt centralt, i väskor och i påsar. In och ut. Sen får hon en väldans fart till gåvagnen, i vilken hon kryper upp och sätter sig. Alternativt ställer sig i. Också ramlar hon... Och sen börjar hon om med proceduren igen. Sen ställer hon sig som "man ska" vid gåvagnen, vinkar och säger "Dååådåååå" (hejdå). Sen kryper hon över hela rummet med någon liten grej och ger till mig eller Emil och säger "Taaaaaa" (tack), och sen ger vi tillbaka det och hon säger "Taaaaa".

Åh, det är svårt att skriva någon intressant text om det, men vill försöka komma ihåg hur tokig, galen, påhittig och busig vår lilla tjej är. Jag kan lova att filmkameran går varm här hemma nu. Så roligt att se hennes egna idéer och hennes skjutande sociala kompetens. Tänk vad mycket som händer hela tiden i utvecklingen! Vi älskar dig bus-Agnes :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar