torsdag 29 mars 2012

Morgonstund har guld i mund

God morgon! Ah, precis en sådan här morgon behövde jag. Jobbar kväll så det var ingen väckarklocka som ringde kl 5 utan halv nio vaknade jag av ett ruffsigt huvud, en rosa pyjamas med jordgubbar på och världens största leende. Bättre sätt att bli väckt på finns inte :-) 

Sen har det varit långfrukost, nyhetsmorgon, framtidsplanering, LEK, gåträning och mys. Åh vad jag älskar min familj! Vår vardag nu går oftast ut på att jag och Emil går om varandra. Jag åker klockan 6, vi ses vid Slussen vid 16:30 och jag får Agnes och Emil åker till jobbet och är hemma 21:40 och vid 22 går jag och lägger mig. Med andra ord är en sådan här morgon GULD VÄRD.

Och Agnes växer så det knakar, på alla sätt. Hon har börjat klättra. Trapporna i Kramfors var ju bara SÅ kul, och hon flög uppför dom. Här hemma har vi som tur är inga trappor men det är upp i sängen, upp på resväskor, upp i gåvagnen, och det klarar hon fint - MEN det finns stor rammelrisk när hon ska ner så det gäller att vara med. Också har hon blivit förtjust i dockor och gosedjur (främst kaniner), som hon håller i sin famn, stirrar i ögonen, kramar och pussar. Och sen slänger hon dom "åt fanders", haha :) Älskade mysunge. Du är bäst! Dagsfärska bilder på lillskruttan:

Kram till Barba!
Agnes med lilla Dagny som hon fick av momme i julklapp :) Hon och Agnes har lite samma frisyr och Agnes älskar att pilla med hennes hår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar