söndag 11 mars 2012

Lördagen

Igår hade vi ytterligare ett litet firande för vår lilla prinsessa, denna gång med morfar, Ella och Jon som kom på fika och hockey. Vi bokade även biljetter inför påskhelgen då vi åker upp till Vinliden för påskfirande i dagarna tre. Ska bli underbart att få uppleva lite till vinter med skoteråkning och pimpling även om jag är väldigt glad att vi nu har VÅR i Stockholm. Bästaste Ella bjuder oss på flygbiljetter och jag börjar redan få ångest inför flygresan :-P Åh.... Ska söka läkarhjälp för att få lugnande utskrivet för jag är så FRUKTANSVÄRT flygrädd.... Hoppas på att det inte ska vara något problem. Jaja, på kvällen så åkte vi till Årsta och köpte kebab från Palmyra tillsammans med Felicia, Vasse och Elias. Så sjukt gott!!! Som dom sa så är det svårt att bestämma sig för om man ska känna glädje för att ha hittat Stockholms godaste kebab, eller sorg för att man under 3,5 år inte vetat om den... ;-) Haaha! Sedan var det Mello här hemma och discodans och lek med våra små älsklingar. En lördag helt i min smak!

Det fina tåget var såkalrt på plats, som Agnes fick i doppresent av Paulo! :) 
Agnes-pyntat :-) 
Och som vanligt blev det Leilas cupcakes som jag tycker ser så glassiga ut och är hur lätta och snabba som helst att göra! 
Agnes fick paket med världens coolaste innehåll: Adidasdress, Adidas-T-shirt, mini-Adidasstrumpor. Spana in tuffingen! Dessutom fick hon en minitermos att ha på utflykter i sin mini-kånken som hon fick av dom i julklapp, och det allra bästa enligt Agnes: En kåsa! Hihi :-)
"Titta här, såhär gör man!"
"Hej hej! Ville du något eller? Vi står här och hänger!" (lägg märke till Agnes fina fina klänning som hon fick av Charlie i födelsedagspresent!)
Äter kex och lock... 
"Eh, vad var det där för hög ton? "
Ankan som sjunger såååå fint ;-) 
Här ville Elias väldigt gärna smaka på Agnes kex men när han inte fick det (hon gjorde snurren bort från honom) så gjorde han ett drama-move och slog handen för ansiktet. Haha, underbara tokisar! 
Eh, ja..... vi ska väl vara glada att våra ungar är så normala som dom är när föräldrarna ser ut såhär ;-) 

2 kommentarer:

  1. Åååh vilka fina bilder på barnen! <3 Men bilden på oss..... HAHAHAHA! Stackars barn.. :P

    SvaraRadera
  2. Ja dom är så UNDERBARA <3 <3 Hahaha, eller hur. Snyggast!!! :)

    SvaraRadera